ΑΕΚ

Έχει εξασφαλίσει 12 εκ. ο Βιντιάδης

Έχει εξασφαλίσει 12 εκ. ο Βιντιάδης
Κιθ Χάρις, Δημήτρης Βιντιάδης INTIME SPORTS

Το ποσό των 12 εκ. ευρώ, υποστηρίζει ότι έχει εξασφαλίσει ο Δημήτρης Βιντιάδης για την εμπλοκή του στην ΠΑΕ ΑΕΚ, στοχεύοντας στην αύξηση του συγκεκριμένου ποσού προκειμένου να νιώσει "ασφαλής" για την επένδυση του

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.aek1924.gr, ο Δ. Βιντιάδης υποστηρίζει ότι έχει βρει συνολικά 12 εκ. ευρώ και αναζητεί επιπλέον κεφάλαια προκειμένου να «θωρακίσει» το εγχείρημα του.

Η κατάσταση στην ΑΕΚ σχεδόν σε όλους τους τομείς του συλλόγου, είναι έκρυθμη και δυστυχώς η αντίστροφή μέτρηση προς την οριστική (εφόσον δεν βρεθεί άμεση οικονομική λύση) διάλυσή της έχει ξεκινήσει. Μοναδική (προς το παρόν) περίπτωση που φαίνεται να μπορεί να αλλάξει τον... τραγικό επίλογο για την Ένωση, είναι το ενδιαφέρον του Δημήτρη Βιντιάδη.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός επιχειρηματίας σε συνεργασία με ξένους επενδυτές προσπαθεί, όπως υποστηρίζουν άνθρωποι του περιβάλλοντός του (όπως ο Αδαμίδης που μετέφερε ακριβώς αυτό στα μέλη της Ορίτζιναλ 21), να βρει λύση για την ΑΕΚ και δεν έχει βγάλει λεπτό από το μυαλό του το σχέδιο απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ.

Διαβάστε ΕΔΩ ολόκληρο το δημοσίευμα

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ