ΑΕΚ

Έτοιμος για play-offs ο Λαμπρόπουλος

Έτοιμος για play-offs ο Λαμπρόπουλος
INTIME SPORTS

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Βασίλης Λαμπρόπουλος, είχε έναν μικροτραυματισμό, ωστόσο πλέον είναι απολύτως καλά ενόψει των play-offs της Football League. Πρεμιέρα με Ηρακλή, η Ένωση.

Από το "Καυτανζόγλειο'' και την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή ξεκινά η ΑΕΚ, τη διαδικασία των play-offs της Football League, για οποία θα είναι έτοιμος ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος δεν αγωνίστηκε στο φιλικό κόντρα στον Αχαρναϊκό, ξεκουράστηκε στο ρεπό της Κυριακής και πλέον είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί στα play-offs.

Για αυτή την εξέλιξη φρόντισε να ενημερωθεί και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος απουσιάζει από τις προπονήσεις, λόγω των μαθημάτων που παρακολουθεί για να πάρει το UEFA pro.

Την Κυριακή στις 26 Απριλίου ξεκινούν οι αγώνες των πλέι οφ, με την Ένωση να ταξιδεύει στην Θεσσαλονίκη ώστε να αντιμετωπίσει τον Ηρακλή. Αυτό αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρίας για τον Δικέφαλο να κάνει το +6 και ουσιαστικά να "καθαρίσει" την υπόθεση πρωτιά.

Τη δεύτερη αγωνιστική, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει την Παναχαϊκή, με τον αγώνα να πραγματοποιείται κεκλεισμένων των θυρών.

Την τρίτη αγωνιστική η Ένωση υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης και την τέταρτη ταξιδεύει στη Λάρισα για την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ