ΑΕΚ

Έρχεται ο Λάζοβιτς για να συμφωνήσει

Έρχεται ο Λάζοβιτς για να συμφωνήσει

Μικρή είναι η διαφορά που χωρίζει την ΑΕΚ με τον Ντάνκο Λάζοβιτς με τις δύο πλευρές να έχουν συμφωνήσει σε πολλά και τον παίκτη να έρχεται την επόμενη εβδομάδα στη χώρα μας.

Όπως διαβάσατε χθες στο sport24.gr και στο ρεπορτάζ του Βαγγέλη Αρναούτογλου, ο Σέρβος επιθετικός έχει συμφωνήσει προφορικά σε αρκετά πράγματα με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ωστόσο η τελική συμφωνία θα γίνει στην Αθήνα την επόμενη εβδομάδα όταν και αναμένεται να έρθει ο ποδοσφαιριστής για να συζητήσει τις λεπτομέρειες

Χθες διαβάσατε στο sport24.gr ότι ο Ντάνκο Λάζοβιτς είναι προ των πυλών της ΑΕΚ, καθώς είναι στο χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη η απόκτηση του παίκτη. Οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει προφορικά σε αρκετά θέματα, ωστόσο μια μικρή διαφορά που υπάρχει στο οικονομικό αναμένεται να ξεπεραστεί κατά την άφιξη του Σέρβου στην Αθήνα.

Το σερβικό πρωτάθλημα ολοκληρώνεται την ερχόμενη Κυριακή και έτσι ο Λάζοβιτς τις αμέσως επόμενες ημέρες, εκτός απροόπτου, θα ταξιδέψει για την χώρα μας έτσι ώστε να συζητήσει με τους Κιτρινόμαυρους.

Στην Ένωση υπάρχει αισιοδοξία ότι η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών θα καλυφθεί και ο Λάζοβιτς από το καλοκαίρι θα φοράει τα Κιτρινόμαυρα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ