ΑΕΚ

Επιχείρηση «σκούπα» σε Β' και Γ'

Επιχείρηση «σκούπα» σε Β' και Γ'

Διαβάστε για το σχέδιο που έχουν καταρτίσει οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ, Μπάγεβιτς, Λυμπερόπουλος, Δέλλας, Ζήκος και Μπορμπόκης προκειμένου ο δικέφαλος να αποκτήσει ότι καλύτερο υπάρχει στις νεαρές ηλικίες σε αυτές τις δύο κατηγορίες.

Είναι πραγματικά στενάχωρο και πολύ δύσκολο για τους φιλάθλους της ομάδας να ακολουθήσουν την ΑΕΚ σε κατηγορίες που δεν υπήρχαν ούτε στους εφιάλτες τους. Είναι το ίδιο σίγουρο όμως πως μέσα από τις δυσκολίες η λέξη Ένωση θα ξεχωρίσει και πάλι και θα γίνει το σήμα κατατεθέν της νέας εποχής.

Μιας εποχής που αναμένεται να να είναι η αρχή για την επιστροφή της ΑΕΚ στην θέση που της αρμόζει, την κορυφή! Πριν φτάσουμε όμως εκεί, θα πρέπει όλοι μας να εκμεταλλευτούμε τα δεδομένα και να βγούμε πιο δυνατοί.

Θέλουν να βγάλουν κέρδος από τις κατηγορίες

Σε αυτό το σκεπτικό είναι και οι τέσσερις άνθρωποι που θα πάρουν στην πλάτη τους την ομάδα, υπό τις "ευλογίες" του Δημήτρη Μελισσανίδη. Μέσα από αυτή την περιπέτεια λοιπόν, οι Ντούσαν Μπάγεβιτς, Νίκος Λυμπερόπουλος, Τραϊανός Δέλλας και Άκης Ζήκος θέλουν να βγάλουν την ΑΕΚ κερδισμένοι στο μέγιστο βαθμό.

Με ποιον τρόπο; Ψάχνοντας τα πάντα για τους νεαρούς παίκτες που θα αντιμετωπίσουν σαν αντίπαλοι στα επόμενα δύο χρόνια που θα έρθουν. Στόχος λοιπόν είναι να περάσουν από "ακτινογραφία" όλους τους νεαρούς παίκτες που θα βρούνε σε Ερασιτεχνικό (Γ') και δεύτερο επαγγελματικό (Football League) επίπεδο.

Και οι τέσσερις θεωρούν πως είναι η μεγάλη ευκαιρία να μην αρκούνται σε κάποιες αναφορές από τους σκάουτερ, αλλά να τους βλέπουν αγωνιζόμενους απέναντι στην ομολογουμένως καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Πως θα λειτουργεί το σύστημα

Αρχικά σε πρώτο πλάνο θα σημειώνονται όλοι οι παίκτες που θα ξεχωρίσουν στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ.

Στη συνέχεια και σε δεύτερο σκέλος, θα πέσει πάνω τους το τμήμα σκάουτινγκ για όλο τον δεύτερο γύρο και στο τέλος του πρωταθλήματος θα μπούνε στην λίστα όσοι ξεχωρίσουν στην τελική αξιολόγηση.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ