ΑΕΚ

Επιστροφή στην δουλειά

ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της ΑΕΚ γύρισαν στα Σπάτα και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση μετά το ματς του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Έτσι κι αλλιώς ο Μανόλο Χιμένεθ σκόπευε να δώσει στους παίκτες της ΑΕΚ δυο μέρες ρεπό για να περάσουν το Πάσχα. Όμως οι "κιτρινόμαυροι", με τη νίκη μέσα στην έδρα του Ολυμπιακού στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου, κέρδισαν με το "σπάθι" τους και μια μέρα επιπλέον.

Και μετά από τρεις ολόκληρες μέρες ελεύθερες, οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν σήμερα (17/4) το απόγευμα στα Σπάτα για δουλειά.

Μάλιστα ήταν η πρώτη προπόνηση μετά το "διπλό" επί του Ολυμπιακού. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μανόλο Χιμένεθ, είναι ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που υποφέρει από θλάση και ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ενώ ο Πέτρος Μάνταλος, με δεδομένο πως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο κυριακάτικο (23/4) παιχνίδι στη Λιβαδειά λόγω τιμωρίας, είχε ζητήσει και είχε πάρει μια επιπλέον μέρα άδειας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ