ΑΕΚ

Επιστρέφουν οι έμπειροι

Επιστρέφουν οι έμπειροι
INTIME SPORTS

Με τους έμπειρους Ρόβα, Γεωργέα, Τσιρίλο για πρώτη φορά φέτος θα αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας η ΑΕΚ. Δυσαρέσκεια της NOVA για τη νέα απαίτηση του ΣΚΑΪ

Η είσοδος των Γεωργέα και Ρόβα στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, καθώς και η πιθανή συμμετοχή του Τσιρίλο στο ματς δίνουν στην Ένωση μια διαφορετική δυναμική.

Η εμπειρία των τριών ποδοσφαιριστών αποτελεί πολύτιμο εργαλεία στα χέρια του Τραϊανού Δέλλας, ο οποίος προσπαθεί να επιλέξει το καταλληλότερο σύστημα για την ομάδα του.

Σε ότι έχει να κάνει με τη θέση των στόπερ ο τεχνικός της Ένωσης δοκίμασε τόσο τον Νίκο Γεωργέα (με σύστημα 4-3-3), όσο και τον Βασίλη Ρόβα (με σύστημα 4-2-3-1).

Ωστόσο, όποιος από τους δύο ποδοσφαιριστές δεν αγωνιστεί ως στόπερ, θα πάρει θέση δίπλα στον Μιγκέλ Κορδέρο ως αμυντικό χαφ.

Βέβαια, η παρουσία του στο κέντρο της άμυνας θα βοηθήσει τα μέγιστα την Ένωση καθώς είτε αγωνιστεί το δίδυμο Τσιρίλο-Γεωργέα, είτε αυτό των Τσιρίλο και Ρόβα η σιγουριά στα μετόπισθεν θα είναι μεγαλύτερη συγκριτικά με τους δύο νεαρούς στόπερ που αγωνίστηκαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Δυσαρέσκεια της NOVA για τη νέα απαίτηση του ΣΚΑΪ

Άλλο ένα σίριαλ στην κόντρα της NOVA με τον ΣΚΑΪ παίχτηκε αυτές της μέρες, με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού να κατηγορούν την διοίκηση του ΣΚΑΪ, για την απαίτηση τους να μεταδώσουν ραδιοφωνικά το ματς της ΑΕΚ με την Θύελλα Ραφήνας χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους συμφωνία.

Η χαρακτηριστικά ατάκα που ειπώθηκε για τον θέμα ήταν: "Μ εταδίδω ότι θέλω, όποτε θέλω, χωρίς να αναγνωρίζω πνευματικά δικαιώματα και χωρίς να πληρώνω για αυτά".

Σύμφωνα με τους ανθρώπους της NOVA, ο ΣΚΑΪ υπονοεί ότι όσοι σέβονται τα αυτονόητα και κάνουν νόμιμες εμπορικές συμφωνίες για την απόκτηση των σχετικών δικαιωμάτων μετάδοσης (Nova ΣΠΟΡ FM, Sentra FM, Δημόσιο Ραδιόφωνο και τα web sites) είναι ανόητοι και μόνο αυτός είναι ο έξυπνος.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ