ΑΕΚ

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μανωλάς

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Μανωλάς
Μανωλάς, προπόνηση INTIME SPORTS

Κώστας και Στέλιος Μανωλάς επιστρέφουν στην Ελλάδα για να ξεκινήσει νέος κύκλος διαπραγματεύσεων της ΑΕΚ με την Ντνίπρο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης σας ενημερώσαμε για το ενδιαφέρον της Ντνίπρο που μετατράπηκε σε επίσημη πρόταση στον Κώστα Μανωλά.

Λίγο μετά το τέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ωστόσο αποφασίστηκε να μην παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής με λιγότερα από 800.000 ευρώ, ενώ προέκυψε και πρόβλημα με την εκταμίευση του δανείου.

Ο Κώστας Μανωλάς πάντως με τη συνοδεία του θείου (και μάνατζερ) του Στέλιου μετέβη στην Ουκρανία και πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις. Τα πράγματα ωστόσο είναι στάσιμα.

Η ΑΕΚ ζητά 800.000 ευρώ, καθώς το 30% θα πάει στον Θρασύβουλο μετά από σχετική συμφωνία στο πλαίσιο της μεταγραφής του στην Ένωση, οπότε τα χρήματα που απομένουν είναι κοντά στις 550.000 ευρώ.

Από την πλευρά τους οι Ουκρανοί δεν ανεβαίνουν πάνω από τις 550.000 ευρώ ή 500.000 ευρώ συν 10% ποσοστό μεταπώλησης και κάπου εκεί η όλη υπόθεση έχει μείνει στάσιμη.

Ο νεαρός άσος επιστρέφει στην Ελλάδα και αναμένεται να ξεκινήσει νέος κύκλος επαφών με την ΠΑΕ, καθώς τα χρήματα που προσφέρονται στην πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι αρκετά.

Πάντως, από την Ουκρανία υπάρχουν πληροφορίες πως η μεταγραφή έχει κλείσει και αν δεν ολοκληρωθεί τώρα, θα γίνει σίγουρα το προσεχές καλοκαίρι.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ