ΑΕΚ

Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Κάλα

Επιστρέφει στη Σεβίλλη ο Κάλα
INTIME SPORTS

ΑΕΚ και Σεβίλλη βρίσκουν τη φόρμουλα και ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, Κάλα επιστρέφει στην ομάδα που ανήκει. Θα αποχαιρετήσει σήμερα τους συμπαίκτες του και αύριο θα αναχωρήσει για την Ισπανία.

Όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το Sport24.gr , ο Κάλα επέμενε για την αποχώρησή του από την Ένωση από τη στιγμή που έμαθε ότι η Σεβίλλη τον θέλει πίσω για δική της χρήση.

Η ΑΕΚ δεν έπεσε εύκολα στις πιέσεις της ισπανικής ομάδας και αξίωσε ένα σημαντικό ποσό για απεμπλέξει τον ισπανό αμυντικό από τη συμφωνία που δένει τις δύο πλευρές ως το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τελικά πέτυχε εν μέρει αυτό που ήθελε καθώς η οικονομική υποστήριξη που θα λάβει από τη Σεβίλλη προκειμένου να επιτρέψει την επιστροφή του Κάλα είναι σημαντικά μικρότερη από τις 150.000 ευρώ που αρχικώς αξίωσε. Σε κάθε περίπτωση, ύστερα από έξι μήνες στην ΑΕΚ, ο Κάλα θα αποτελέσει παρελθόν αφήνοντας ευχάριστες αναμνήσεις.

Και το συνολικό "κέρδος" της ΑΕΚ, πάντως, δεν είναι μικρό αν αναλογιστούμε ότι η Σεβίλλη έδωσε 60.000 ευρώ στον Δικεφαλο. Άλλες 50.000 χάρισε ο ίδιος ο παίκτης από τα χρωστούμενα, ενώ μέχρι το τέλος της σεζόν θα έπρεπε (συμπεριλαμβανομένης και της εφορίας) να πληρώσει 200.000 ευρώ. Συνολικά 310.000 ευρώ, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο στις εποχές που ζούμε

Απομένει να διαπιστώσουμε αν όντως όλα αυτά έγιναν για να φορέσει ξανά τη φανέλα της Σεβίλλης ή μήπως τελικά ο Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποίησε το τέχνασμα αυτό για να τον πάρει μαζί του στη Σαραγόσα. Με όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ τις τελευταίες εβδομάδες, όλα να τα περιμένει κανείς.

Επιβεβαίωση και στη Σεβίλλη

Φαίνεται, όμως, ότι ο Κάλα θα συνεχίσει πράγματι την καριέρα του στην Σεβίλλη, καθώς ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο, δήλωσε πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι "ο Κάλα θα είναι ο αντικαταστάτης του Κάθερες".

Ατζέντης για Μάκο!

Οι εξελίξεις όμως υπάρχουν και στην υπόθεση Μάκου. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ατζέντης ήρθε στην Ελλάδα και συζήτησε, για ομάδα του εξωτερικού, το ενδεχόμενο απόκτησης του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Η απάντηση της ΑΕΚ ήταν ότι "με την κατάλληλη πρόταση, όλοι πωλούνται". Ενδιαφέρον για τον Μάκο, έστω και φιλολογικό, έχουν δείξει από τη Γερμανία η Χέρτα Βερολίνου και η Λεβερκούζεν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ