ΑΕΚ

Επιστρέφει ο Δέλλας, πιέζουν οι Άγγλοι για Τζιμπούρ

Επιστρέφει ο Δέλλας, πιέζουν οι Άγγλοι για Τζιμπούρ
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας επιστρέφει στην Αθήνα έχοντας ολοκληρώσει τα σεμινάρια προπονητικής και μαζί με Μπάγεβιτς-Μιλοβάνοβιτς καταστρώνουν τα μεταγραφικά πλάνα. Ανεπιθύμητος στη Νότιγχαμ ο Τζιμπούρ.

Μια πρώτη εφ’ όλης συζήτηση για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΚ είχαν χθες (3/7) οι Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, με τους δύο άνδρες να σχεδιάζουν τις επόμενες καθοριστικές κινήσεις που θα κάνει η Ένωση για την ενίσχυση του ρόστερ της.

Ωστόσο, για να προχωρήσουν στην υλοποίηση όσων σχεδίασαν θα πρέπει να πάρουν την έγκριση και του Τραϊανού Δέλλα, ο οποίος επιστρέφει σήμερα στην Αθήνα από τη Ρόδο, έχοντας ολοκληρώσει τα σεμινάρια προπονητικής.

Ο Κολοσσός αναμένεται να έχει άμεσα συνάντηση, ακόμα και σήμερα ή αύριο, με τους Μπάγεβιτς και Μιλοβάνοβιτς για να ενημερωθεί για τα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι στη χθεσινή σύσκεψη, για το ποιοι θα αποχωρήσουν αλλά και ποιοι θα είναι από εδώ και στο εξής οι στόχοι της ομάδας.

Πιέζουν τον Τζιμπούρ στην Αγγλία

Εν τω μεταξύ, αλλαγή ρόλων υπάρχει στη σχέση μεταξύ της Νότιγχαμ Φόρεστ και του Τζιμπούρ, καθώς από εκεί που ο αγγλικός σύλλογος καθυστερούσε στο να βρεθεί λύση για την ελευθέρας του ποδοσφαιριστή, πλέον βιάζεται να τελειώνει με αυτή την υπόθεση.

Από την άλλη, ο Τζιμπούρ διεκδικώντας ένα αρκετά μεγάλο ποσό για αποζημίωση, δεν είναι διατεθειμένος να χαριστεί και γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει πάρει ακόμα καμία απόφαση, παρά το γεγονός πως αν δεχτεί να λύσει το συμβόλαιο του χωρίς να αξιώνει χρήματα, το «διαζύγιο» θα βγει άμεσα.

Η ΑΕΚ συνεχίζει παρακολουθεί αμετακίνητη τις εξελίξεις και περιμένει να διαπιστώσει πότε και αν τελικά ο Αλγερινός θα παραμείνει ελεύθερος, έτσι ώστε να μπορέσει να διαπραγματευθεί μαζί του για τυχόν συνεργασία.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ