ΑΕΚ

Επιστρέφει με λύσεις από την Ισπανία

Επιστρέφει με λύσεις από την Ισπανία
Μιλοβάνοβιτς

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφει στην Αθήνα την Τετάρτη και θα ξεκινήσει συζητήσεις με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επιστρέφει στην Αθήνα την ερχόμενη Τετάρτη όταν και θα ξεκινήσει έναν... μαραθώνιο συζητήσεων με τους Δημήτρη Μελισσανίδη και Ντούσαν Μπάγεβιτς, έτσι ώστε να τους παρουσιάσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της Ένωσης βρίσκεται στην Ισπανία από την περασμένη εβδομάδα, τσεκάροντας αρκετούς παίκτες που θα απασχολήσουν την ομάδα και με την επιστροφή του την Τετάρτη θα ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους υπεύθυνους της ΑΕΚ έτσι ώστε να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις.

Στην ΑΕΚ έχουν προτεραιότητα την απόκτηση ενός επιθετικού και ενός αριστερού εξτρέμ, που θα κάνουν τη διαφορά και δεν αποκλείεται να προέρχονται από την Ισπανία, καθώς ο Μίλο είναι γνώστης της συγκεκριμένης αγοράς.

Μάλιστα, ο ίδιος έχει βάλει στο στόχαστρο ήδη τρεις περιπτώσεις για τη θέση του σέντερ φορ, ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει κάνει μια πρώτη συζήτηση.

Από εκεί και πέρα, για τη θέση του αριστερού εξτρέμ η ΑΕΚ εξετάζει την περίπτωση του Όσκαρ Ντίαζ, του οποίου το συμβόλαιο με την Αλμερία ολοκληρώνεται, αλλά και άλλους παίκτες, που αγωνίζονταν τη χρονιά που τελείωσε στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Χθες το βράδυ ο «Μίλο» επικοινώνησε με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον ενημέρωσε για την πορεία των τελευταίων επαφών του με τους μεταγραφικούς στόχους των «κιτρινόμαυρων», με τους δύο άνδρες να παραμένουν σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για τα τρέχοντα ζητήματα μέχρι και αύριο, μιας και από την Τετάρτη θα τα λένε πλέον από κοντά.

Πηγή: www.aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ