ΑΕΚ

Επιστρέφει ο Μπάγεβιτς, συνεχίζεται το "σαφάρι"

Επιστρέφει ο Μπάγεβιτς, συνεχίζεται το "σαφάρι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς για διερευνητική επαφή με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε, αλλά θα συνεχιστεί, αυτή την φορά με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Το ταξίδι του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην Ευρώπη (πιθανότατα στην Γερμανία) για διερευνητική επαφή με υποψήφιους προπονητές για τον πάγκο της ΑΕΚ, ήταν… αστραπή. Παρόλα αυτά, το "σαφάρι" της "Ένωσης" ανά την Ευρώπη προς ανεύρεση νέου τεχνικού, θα συνεχιστεί. Αυτή την φορά με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Από την ΑΕΚ κρατούν απολύτως κλειστά χαρτιά για τις συναντήσεις που είχε ο Μπάγεβιτς σ’ αυτό το ταξίδι. Πάντως ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ είχε τελικά επαφή με τον Τόρστεν Φινκ, παρόλο που η περίπτωση του είναι δύσκολη και παρόλο που ακριβώς γι αυτόν τον λόγο, έχει υποχωρήσει σε θέσεις στην… λίστα της ΑΕΚ.

Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που ο Μπάγεβιτς έκανε επαφή και μ’ έναν ακόμα προπονητή σ’ αυτό το ταξίδι αστραπή. Με το όνομα να κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό και μάλιστα για περισσότερους από έναν λόγους.

Πάντως ο Μπάγεβιτς επιστρέφει απόψε (24/5) το βράδυ στην Αθήνα, έχοντας βάλει στο μπλοκάκι του σημειώσεις μ’ όλα τα δεδομένα που αφορούν κάποιες περιπτώσεις υποψηφίων. Που όμως δεν είναι και οι μοναδικοί.

Γι αυτό και οι κύκλοι επαφών της ΑΕΚ με προπονητές θα συνεχιστούν. Και οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν, όπως όλα δείχνουν, μετά το τέλος των playoffs.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ