ΑΕΚ

Επιλογές με το μυαλό στην Κέρκυρα

Επιλογές με το μυαλό στην Κέρκυρα
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει αποφασίσει σχετικά με τους παίκτες που θα πάρουν φανέλα βασικού με τον Παναιγιάλειο, αφού έχει στο μυαλό και το ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν δώσει αρκετά συνεχόμενα ματς, καθώς η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου τους έκανε να έχουν δύο αγώνες περισσότερους από τους καθορισμένους μέσα σε δύο εβδομάδες.

Η επιστροφή των Μπαρμπόσα και Ντακόλ στην αγωνιστική δράση κάνει τα πράγματα ευκολότερα, καθώς ο τεχνικός της Ένωσης έχε περισσότερες επιλογές, σχετικά με το βασικό σχήμα.

Για το λόγο αυτόν, σκέφτεται να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες του, ώστε να μπορούν να δώσουν το 100% του εαυτού τους στο επαναληπτικό ματς με την Κέρκυρα, την Πέμπτη (29/01).

Σύμφωνα με την χθεσινή δοκιμή του οι παίκτες που έχουν σίγουρη θέση στην 11άδα είναι οι Σαρρής, Λαμπρόπουλος, Μπακάκης, Γιόχανσον, Μάνταλος και Μπρέσεβιτις.

Από την άλλη πλευρά οι Πεταυράκης και Σοϊλέδης «αγωνίζονται» για μια θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τα δίδυμα Ντούνης – Αραβίδης και Πλατέλλας – Μπαρμπόσα να διεκδικούν τις θέσεις τους στα φτερά της επίθεσης.

Τέλος, ο Ανάκογλου ή ο Ρόβας θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιόχανσον ως δεύτερο αμυντικό χαφ.

Πηγή: AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ