ΑΕΚ

Έπεσαν οι υπογραφές για τα οικόπεδα

Έπεσαν οι υπογραφές για τα οικόπεδα

Οι κάτοχοι των οικοπέδων στα πέριξ του γηπέδου της ΑΕΚ, συμφωνούν στην πώληση τους στην "Δικέφαλος ΑΕ" και σύμφωνα με πληροφορίες έπεσαν οι πρώτες υπογραφές από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, στα απαραίτητα πληρεξούσια έγγραφα δύο ιδιωτικών χώρων.

Προς όλες τις κατευθύνσεις χτυπάει ο Δημήτρης Μελισσανίδης προκειμένου το γήπεδο να μην "περπατήσει" αλλά να τρέξει! Συγκεκριμένα ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης (12/11) στο ΥΠΕΚΑ προκειμένου να συναντηθεί με τον Υπουργό Γιάννη Μανιάτη.

Παράλληλα όμως τρέχουν και άλλες διαδικασίες που θα βοηθήσουν στον τελικό στόχο που είναι η άμεση έναρξη των έργων. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΑΕΚ1924.gr, η "Δικέφαλος ΑΕ", προχωρά στην αγορά και των γύρω ιδιόκτητων χώρων.

Οι επαφές της εταιρείας του γηπέδου είναι σε προχωρημένο στάδιο με τους ιδιοκτήτες των υπόλοιπων γύρω χώρων οι οποίοι θα αγοραστούν για την κατασκευή του υπαίθριου πάρκινγκ, την υλοποίηση της «οδού ΑΕΚ» η οποία θα ξεκινάει από τον Περισσό και θα καταλήγει στο γήπεδο της ΑΕΚ, καθώς και την πεζοδρόμηση γύρω από το γήπεδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι πρώτες υπογραφές "έπεσαν" από τον Δήμο της Νέας Φιλαδέλφειας, στα απαραίτητα πληρεξούσια έγγραφα δύο ιδιωτικών χώρων, προκειμένου να πουληθούν στην Δικέφαλος ΑΕ.

Οι χώροι αυτοί αφορούν ένα κομμάτι από το οικοδομικό τετράγωνο 464, και άλλο ένα κομμάτι του κοινοχρήστου χώρου 2, που βρίσκονται επί της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου, απέναντι από το οικόπεδο της ΑΕΚ.

Πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ