Ενημέρωση της ΑΕΚ πόρτα - πόρτα

Ενημέρωση της ΑΕΚ πόρτα - πόρτα

Η ΑΕΚ μοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στη Νέα Φιλαδέλφεια για το έργο της υπογειοποίησης. Ενημέρωση της Ένωσης πόρτα - πόρτα.

Στην αντεπίθεση έχει περάσει η ΑΕΚ ήδη από την περασμένη Πέμπτη (12/10), δίνοντας απαντήσεις σ' όλα όσα επιχειρούν να βάλουν εμπόδια στο έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου.

Από το πρωί σήμερα (14/10), μοιράζονται φυλλάδια στην πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας, με αναλυτική ενημέρωση από τον συγκοινωνιολόγο Κωνσταντίνο Ζέκο, για το έργο της υπογειοποίησης.

"Υπογειοποίηση, το έργο που θα ανακουφίσει τη Νέα Φιλαδέλφεια", είναι ο τίτλος του φυλλαδίου, στο οποίο υπάρχουν αναλυτικά όλες οι απαντήσεις, φράση προς φράση, στους ισχυρισμούς της Δημοτικής Αρχής, πάνω στο θέμα του έργου.

Μάλιστα, όπως γράφει χαρακτηριστικά το φυλλάδιο, υπάρχουν αναλυτικά "όλες οι απαντήσεις, στα ψέμματα του Δήμου".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Τα 'ψιλά γράμματα' των επερχόμενων ρυθμίσεων σε 12 και 120 δόσεις

Ποιες οφειλές ρυθμίζονται σε δόσεις και πότε χάνεται η ρύθμιση για τον φορολογούμενο. Τι θα ισχύσει για τους ελεύθερους επαγγελματίες αφού έχουν εξαιρεθεί από τον εξωδικαστικό

Τρεις νέοι σταθμοί του μετρό σε Κορυδαλλό, Αγ. Βαρβάρα και Νίκαια μέσα στο 2019

Σε σύσκεψη μεταξύ του δημάρχου Κορυδαλλού και της Αττικό Μετρό ανακοινώθηκε ότι η κοινοπραξία που έχει αναλάβει το έργο πρέπει να το έχει παραδώσει έως τις 30 Ιουνίου του 2019

Τα κακάσχημα sneakers είναι η πρώτη διαστροφή της χρονιάς

Τα πιο 'ugly' sneakers που πιθανότατα θα θες να έχεις στη συλλογή σου σε λίγο καιρό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 
ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24