ΑΕΚ

Εμπλοκή με Μανωλά

Εμπλοκή με Μανωλά
Κώστας Μανωλάς INTIME SPORTS

Στον αέρα η μεταγραφή του Μανωλά στην Ντνιέπρ καθώς υπήρξε εμπλοκή στον οικονομικό. Διαβάστε τη θέση του παίκτη και αυτή της ΑΕΚ.

Κι ενώ όλα συνηγορούσαν πως η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά θα ολοκληρωθεί μέχρι το βράδυ, φαίνεται πως θα πάμε σε ένα σίριαλ που θα μας απασχολήσει για αρκετό διάστημα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ουκρανική ομάδα έκανε πίσω τελευταία στιγμή σε κάποιους όρους και πλέον όλα είναι στον αέρα.

Το πρωί της Τετάρτης αναφέραμε για την πρόταση της Ντνιεπρ και την αντιπρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον ουκρανικό σύλλογο για τον Μανωλά. Την Πέμπτη κάναμε λόγω για τις πιέσεις από την πλευρά του ποδοσφαιριστή και στη συνέχεια την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η πλευρά της ΑΕΚ άφησε να διαρρεύσει πως υπήρξε οριστική συμφωνία με την Ντνιέπρ, με το κόστος να ορίζεται στις 100.000 ευρώ και την Ένωση να παίρνει άλλες 600.000 ευρώ μετά από ειδική συμφωνία με την ουκρανική ομάδα.

Αυτό προκάλεσε την αντίδραση του Θρασύβουλου που έχει άμεσο ενδιαφέρον, η οποία αποτυπώθηκε στο Sport24.gr με δήλωση του νομικού εκπροσώπου της ΠΑΕ.

Το βράδυ της Παρασκευής τα δεδομένα άλλαξαν ξαφνικά, με την Ντνιέπρ να "κλωτσάει" όσον αφορά τον όρο με τις 600.000 ευρώ.

Τι ισχυρίζονται οι δυο πλευρές

Όλα δείχνουν λοιπόν πως οι διαπραγματεύσεις θα κρατήσουν κάποιες ώρες ακόμα, μιας και η μεταγραφική περίοδος στην Ουκρανία τελειώνει σύντομα.

Η πλευρά του Μανωλά ισχυρίζεται πως το πρόβλημα έχει να κάνει με το ιδιότυπο συμφωνητικό των 600.000 ευρώ, καθώς ουκρανικός σύλλογος δεν δέχεται κάτι τέτοιο από τη στιγμή που εμπλέκεται και άλλη ομάδα (Θρασύβουλος).

Η επίσημη ενημέρωση από την ΑΕΚ είναι πως η μεταγραφή κολλάει σε αυτό που αναφέραμε παλαιότερα. Δηλαδή οι Ουκρανοί αδυνατούν να παρέχουν φερέγγυες τραπεζικές εγγυήσεις για το ποσό των 600.000 ευρώ και πρότειναν να τις παρέχουν μέσω μία θυγατρικής εταιρίας και όχι απευθείας από την Ντνιέπρ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ