ΑΕΚ

Εκτός Δέλλας, Μάκος και Λαγός

Εκτός Δέλλας, Μάκος και Λαγός
INTIME SPORTS

Ολοκληρώθηκε η προπόνηση στα Σπάτα με τον Νίκο Κωστένογλου να κρύβει εκπλήξεις για την αποστολή. Έγινε αγιασμός πριν την προπόνηση. Μπήκαν λεφτά από ΟΥΕΦΑ.

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση της ΑΕΚ, πριν το ματς με την Ξάνθη, με τον Νίκο Κωστενογλου να παίρνει στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές και να κόβει για λόγους τακτικής τους Δέλλα, Μάκο και Λαγό.

Στις απουσίες εκτός του Εγγλέζου και του Γκούντγιονσεν, είναι αυτή του Σιαλμά λόγω τιμωρίας. Στην προπόνηση συμμετείχε ο υπό δοκιμήν 18χρονος Παναμέζος μέσος Σεγούντο Ρίος. Νωρίτερα πριν την προπόνηση, έγινε αγιασμός για το καλό της νέας χρονιάς από τον πάτερ Αλέξιο Σπάτων.

Η αποστολή: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Μανωλάς, Καράμπελας, Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Μπέλεκ, Βάργκας, Μπερνς, Γεωργέας, Κοντοές, Αργυρίου, Καφές, Γκερέιρο, Ρίκκα, Κλωναρίδης, Κάλα, Μπουγαϊδης.

Λεφτά στα ταμεία από ΟΥΕΦΑ

Στο μεταξύ, όπως ήταν γνωστό, η ΑΕΚ περίμενε χρήματα από την ΟΥΕΦΑ και το Γιουρόπα Λιγκ (περίπου 1 εκ ευρώ) και σήμερα μπήκαν στα ταμεία της ομάδας.

Ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, είχε νωρίτερα συζήτηση με τους παίκτες τους οποίους και ενημέρωσε για τις πληρωμές που θα γίνουν την επόμενη βδομάδα, με το ποσό που θα μπει στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών να είναι τουλάχιστον 500.000, ίσως και περισσότερα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ