ΑΕΚ

Έξαλλος με Βράνιες ο Ντέμης Νικολαΐδης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Βράνιες EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πήρε θέση για την πρόκριση της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και άφησε αιχμές σε βάρος του Όγκνιεν Βράνιες. Διαβάστε το post του παλαίμαχου επιθετικού και άλλοτε προέδρου της Ένωσης.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας έδωσε ο Ντέμης Νικολαΐδης, μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές στον Βόσνιο αμυντικό της Ένωσης, Όγκνιεν Βράνιες.

Το post του Ντέμη: "Συγχαρητήρια στην ομάδα μας για την πρόκριση! Το χειρότερο ματς που έχουμε δει από όλους. Ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητή. Εμείς παίξαμε για να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να παίξει. Ο Ολυμπιακός μετά την αλλαγή των Ανσαριφάρντ και Καμπιάσο, άφησε το παιχνίδι στην τύχη.

Για τον Βράνιες, τι να πω. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν θα ήθελα να χλευάζουν τον αντίπαλο στα social media, ούτε να χτυπούν εκτός φάσης. Σε μία κακή χρονιά, η ΑΕΚ κατάφερε τους τελευταίους μήνες να δώσει χαρά στον κόσμο της. Σε μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ