ΑΕΚ

Έκανε ρεκόρ η ΑΕΚ από την... Γ'

Έκανε ρεκόρ η ΑΕΚ από την... Γ'
Κόσμος, πανηγυρική, ΑΕΚ INTIME SPORTS

Τι και αν η ΑΕΚ θα αγωνίζεται του χρόνου στην Γ Εθνική; Ο κόσμος της ΑΕΚ έσπασε το πρώτο ρεκόρ στη νέα εποχή και με τις 5000 κάρτες σε σχέση με τον χρόνο διάθεσης τους, ξεπέρασε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Διαβάστε το θέμα στο Sport24.gr

Η νέα εποχή ξεκίνησε στον δικέφαλο αετό και όπως φαίνεται τα πράγματα θα είναι πάρα πολύ δύσκολα για τους αντιπάλους στο μέλλον. Η ομάδα στην Γ' κατηγορία, με αρχική δυσαρέσκεια των φιλάθλων για τις υψηλές τιμές και με αρχικό... ρεκόρ πώλησης καρτών σε σχέση με τον χρόνο διάθεσης τους.

Σε 9 μέρες η Ένωση έδωσε 5000 κάρτες διαρκείας την στιγμή που οι δύο βασικοί αντίπαλοι της Ένωσης και ο ΠΑΟΚ χρειάστηκαν περισσότερες μέρες προκειμένου να φτάσουν το συγκεκριμένο νούμερο.

Ο ένας είναι πρωταθλητής Ελλάδας, ο άλλος θα παλέψει για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και ο τρίτος βρίσκεται και αυτός στην νέα εποχή με την συμμετοχή του κόσμου του.

Διαβάστε τα επίσημα νούμερα για τα διαρκείας των ομάδων:

  • Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους αθλητικούς συντάκτες της ομάδας, στο τέλος της προηγούμενης βδομάδας, ήταν οι 5500 κάρτες. Η έναρξη διάθεσης ήταν την 1/7 και το προηγούμενο Σάββατο είχαμε 13...
  • Η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ...

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ