ΑΕΚ

Δυσκολεύει του Σα στην ΑΕΚ

Δυσκολεύει του Σα στην ΑΕΚ

Αρχίζει και μπλέκεται η υπόθεση της μεταγραφής του Σα στην ΑΕΚ, καθώς υπάρχει έντονη φημολογία στην Αγγλία πως ο παίκτης είναι σε διαπραγματεύσεις μ' άλλον σύλλογο.

Ήδη την αισιοδοξία της Παρασκευής (21/1) διαδέχθηκε στην ΑΕΚ η επιφυλακτικότητα για την έκβαση της μεταγραφής του Ορλάντο Σα. Κυρίως λόγω των απαιτήσεων της Ρέντινγκ. Όμως η υπόθεση άρχισε να μοιάζει ακόμα πιο περίπλοκη.

Πριν από λίγο "φούντωσε" φήμη στην Αγγλία, πως ο Σα έχει φύγει σε ταξίδι (άγνωστο αν είναι εντός ή εκτός της Αγγλίας) προκειμένου να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σ' άλλη ομάδα. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι Άγγλοι δημοσιογράφοι. Ο ίδιος ο τεχνικός της Ρέντινγκ, Μπράιαν Μακ Ντέρμοτ, τόνισε μετά το ματς με την Σέφιλντ, πως η ομάδα βρίσκεται σε συζητήσεις με δυο ομάδες για τον Σα. Και από την στιγμή που η μια είναι η ΑΕΚ, είναι πλέον δεδομένο πως υπάρχει και δεύτερη.

Από την άλλη μεριά, στην Ένωση δεν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την υπόθεση. Ωστόσο η εμπλοκή "μνηστήρων" και μάλιστα (αν ισχύουν οι φήμες) και με επίσημες προτάσεις, καθιστά περίπλοκη και δύσκολη την περίπτωση του Σα. Πάντως δεν αποκλείεται, να πρόκειται απλώς για κινήσεις τακτικής και από την πλευρά της Ρέντινγκ και από την πλευρά ακόμα και του παίκτη, που προσπαθεί να πιέσει με κάθε τρόπο για να μπορέσει να φύγει.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ