ΑΕΚ

Δυο έρχονται, ένας περιμένει την ΑΕΚ

Δυο έρχονται, ένας περιμένει την ΑΕΚ

Ο Αλέφ που μπαίνει στο αεροπλάνο, ο Μπογέ που παρακολουθεί τα διαδικαστικά και ο Πόνσε που περιμένει πλέον την απόφαση της ΑΕΚ.

Το πυρετώδες μεταγραφικό Σάββατο της Ένωσης, ακολουθείται από μία ήρεμη (μέχρι ώρας) Κυριακή. Είναι οι στιγμές που καταγράφονται οι τελευταίες διαβουλεύσεις πριν να ξεκινήσουν οι αφίξεις. Οι δύο βέβαιες και η μία που ακόμα βρίσκεται υπό συζήτηση.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΛΕΦ

Είναι η πιο προχωρημένη από όλες. Έχει ολοκληρωθεί η ανταλλαγή των απαραίτητων εγγράφων, έχουν ετοιμαστεί τα συμβόλαιο, ενδεχομένως αύριο (Δευτέρα), ο ποδοσφαιριστής να βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να υπογράψει το μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας του με την ΑΕΚ, το οποίο προβλέπει προέκταση για επιπλέον τρία χρόνια, στην περίπτωση κατά την οποία καταβληθεί στην πορτογαλική Μπράγκα η ρήτρα των περίπου 2 εκατ. ευρώ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΠΟΓΕ

Η προσπάθεια της Φροζινόνε (η οποία εξασφάλισε την άνοδό της στη Serie A) να μπει σφήνα πείθοντας τον Μπογέ να ενταχθεί στο δυναμικό της, έχοντάς του εξασφαλισμένη θέση βασικού, δύσκολα θα επηρεάσει τις υπέρ της ΑΕΚ εξελίξεις και τη συμφωνία που έχει επιτευχθεί με την Τορίνο. Και η Ένωση από την πλευρά της έχει μεταφέρει στον παίκτη ότι θέλει να ποντάρει στις ικανότητές του.

Η ανταλλαγή κάποιων απαραίτητων εγγράφων είναι η εκκρεμότητα που απομένει ώστε οι δύο πλευρές να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, αυτό της έλευσης του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα ώστε να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΝΣΕ

Η ΑΕΚ καλείται να αποφασίσει αν θα ανταποκριθεί στην πρόκληση που της προέκυψε αναπάντεχα. Η μεταστροφή του Πόνσε και το κάλεσμα της Ρόμα, της δίνουν την ευκαιρία να κλείσει και αυτή τη μεταγραφή, με τους όρους που είχαν συμφωνηθεί. Και όταν κοτζάμ Μόντσι ανοίγει τέτοια πόρτα συνεργασίας, δεν μπορείς να είσαι αδιάφορος, διότι αργότερα θα τη βρεις κλειστή.

Η λογική πρεσβεύει ότι η ΑΕΚ θα προχωρήσει και με τον δεύτερο Αργεντινό. Από τη στιγμή που υπάρχουν ενδοιασμοί για την αποδοτικότητα του Μπογέ σε ρόλο φορ, όταν τελευταίο γκολ που σημείωσε σε επίσημο ματς, επετεύχθη τον Μάιο του 2017, όταν είναι πολλοί αυτοί που λένε ότι αποδίδει καλύτερα στα άκρα της επίθεσης, τότε δεν γίνεται να προσπεράσεις αυτή την ευνοϊκή συγκυρία δίχως να βουτήξεις μόνο το δάχτυλο, αλλά όλη την παλάμη στο μέλι.

Σύμφωνα το Tutto Mercato Web «το... μονοπάτι του Έκι Πόνσε για την ΑΕΚ έχει ανοίξει και πάλι. Ο Μόντσι τηλεφώνησε στους ιθύνοντες του ελληνικού κλαμπ και τους είπε ότι αποτελούν την πρώτη επιλογή της Ρόμα για τον δανεισμό του παίκτη. Ακόμη και ο ποδοσφαιριστής, που ήταν αρχικά απρόθυμος, έχει πειστεί ότι αυτή η μεταγραφή είναι η καλύτερη για εκείνον».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ