ΑΕΚ

Δουλεμένα γκολ μέσα από συνεργασίες

Δουλεμένα γκολ μέσα από συνεργασίες
INTIME SPORTS

Τα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει η ΑΕΚ την τρέχουσα σεζόν προέρχονται από σωστούς συνδυασμούς των παικτών, που κρύβουν τη μπάλα και εν συνεχεία τη στέλνουν στα δίχτυα.

Ο Τραϊανός Δέλλας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ από παίκτες με ταλέντο, κάτι που έχει ως συνέπεια η δουλειά στις προπονήσεις να είναι εξαιρετική.

Αυτό άλλωστε φαίνεται και από την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα στα τελευταία ματς. Ωραία αυτοματισμοί και συνδυασμοί ανάμεσα στους παίκτες, οι οποίοι πάνω από όλα βάζουν την ομαδική και όχι την ατομική ενέργεια.

Με αυτό τον τρόπο το παιχνίδι γίνεται θεαματικό, με τους Κιτρινόμαυρους συχνά πυκνά να κρύβουν τη μπάλα και εν συνεχεία να τη στέλνουν στα δίχτυα.

Βέβαια, έτσι την… παράσταση κλέβουν και οι ποδοσφαιριστές που βγάζουν τις ασιστ και όχι μόνο αυτοί που σκοράρουν. Τρανταχτό παράδειγμα ο Πέτρος Μάνταλος, από τα πόδια του οποίο έχουν προέλθει περίπου 13 γκολ της ΑΕΚ. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο μέσος της Ένωσης είναι ο Mr. Ασίστ δεν είναι ο μοναδικός που δημιουργεί γκολ, μιας και οι συνδυασμοί ανάμεσα στους Κιτρινόμαυρους είναι πολλοί και θεαματικοί.

Αν λοιπόν αναλογιστεί κανείς ότι ακόμα βρισκόμαστε στα μισά το πρωταθλήματος θα καταλάβει ότι η Ένωση έχει ακόμα να προσφέρει πολλά γκολ και συναρπαστικό θέαμα στους φιλάθλους της, μιας και οι δουλειά ανάμεσα στις συνεργασίες και τα γκολ συνεχίζεται στα Σπάτα.

πηγή: ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ