ΑΕΚ

Δίχτυα στην Ισπανία

Δίχτυα στην Ισπανία

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει εντοπίσει ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ΑΕΚ και οι οποίοι δεν είναι απαγορευτικοί για το βαλάντιο της ΠΑΕ. Ασφαλώς στην ισπανική αγορά την οποία γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες από την Ισπανία πληροφορίες του Sport24.gr (οι οποίες επιβεβαιώνουν το σημερινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «’Ωρας των Σπορ») ο τεχνικός της Ένωσης έχει προκρίνει τις περιπτώσεις δύο ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στη Σεγούντα Ντιβιζιόν.

Πρόκειται για τον 27χρονο κολομβιανό στόπερ της Αλμπαθέτε Χοσέ Χουλιάν ντε λα Κουέστα και τον 24χρονο αργεντινό (με ιταλικό διαβατήριο) αριστερό χαφ-εξτρέμ της Ράγιο Βαγιεκάνο Εμιλιάνο Αρμεντέρος.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είναι από αυτούς που αρέσουν στον Χιμένεθ και που θεωρούνται οικονομικά προσιτοί. Ανήκουν σε μια λίστα με 6-7 ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να αποκτηθούν τον ερχόμενο Ιανουάριο και αποτελούν επιλογές του ίδιου του τεχνικού της ΑΕΚ και όχι προτάσεις ατζέντηδων.

Παράλληλα εξετάζεται και η περίπτωση του 29χρονου κολομβιανού στόπερ Ακιβάντο Μοσκέρα ο οποίος αγωνίζεται στην μεξικανική Αμέρικας, ωστόσο πρόκειται για ιδιαίτερα δαπανηρή περίπτωση.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sport24.gr θα ακολουθήσει εντός της ημέρας αναλυτικό ρεπορτάζ για το βίο και πολιτεία των δύο προαναφερθέντων μεταγραφικών στόχων της Ένωσης από τον Θανάση Κρεκούκια.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ