ΑΕΚ

Δίνει μάχη για Μασούντ

Δίνει μάχη για Μασούντ

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ έχει μπει ο Ιρανός μουντιαλικός άσος, Μασούντ, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Ο Σοζέι Μασούντ είναι ο ποδοσφαιριστής που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ΑΕΚ, αναφορικά με τον παίκτη που αναζητούν για το αριστερό άκρο της επίθεσης... Φυσικά, δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που εξετάζει ο «Δικέφαλος» για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά αυτή τη στιγμή αποτελεί την πρώτη επιλογή.

Το θέμα της απόκτησής του πάντως μόνο απλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, μιας και για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλες ομάδες.

Ο Μασούντ έχει καταφέρει με την πορεία του αυτά τα χρόνια να «φτιάξει» καλό όνομα στην Ισπανία και από τη στιγμή που έμεινε ελεύθερος από την Λας Πάλμας υπάρχουν σύλλογοι από την εν λόγω χώρα που θα ήθελαν να τον αποκτήσουν.

Ωστόσο και το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον διεθνή Ιρανό άσο είναι «ζεστό», με την «Ένωση» να έχει ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του.

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να πείσει τον Μασούντ να έρθει στη χώρα μας και στους «κιτρινόμαυρους» δεν είναι άλλος από τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου» γνωρίζει καλά τον Μασούντ, έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί του και είναι και εκείνος που τον έφερε στην Λας Πάλμας.

Συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν γίνει, με τις επαφές να κορυφώνονται τις προσεχείς ημέρες, όταν και ο ποδοσφαιριστής επιστρέψει από τις διακοπές του στις Η.Π.Α", αναφέρει χαρακτηριστικά σημερινό δημοσίευμα της "Ώρα για Σπορ".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ