ΑΕΚ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ

Η επιστροφή της ΑΕΚ εκεί που της αρμόζει πλησιάζει και το SPORT 24 σε συνεργασία με την "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ σας προσφέρει 5 εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2014-15. Πάρτε θέση τώρα!

Μια σεζόν έμεινε ακόμα για να επιστρέψει η ΑΕΚ στα μεγάλα σαλόνια. Εκεί που την έχουμε συνηθίσει, εκεί που έχει γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της, εκεί που αξίζει να παίζει, όχι μόνο για την ιστορία της αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι περιπέτειες ανήκουν στο παρελθόν για τον Δικέφαλο αετό, που φέτος θα παίξει στην Football League με σκοπό τι άλλο από την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Η αποστολή της Κωνσταντινουπολίτικης ομάδας δεν θα είναι εύκολη, αφού κάθε αγωνιστική θα δίνει μια σκληρή μάχη για την πρώτη θέση.

Σ' αυτή τη δύσκολη χρονιά, η ΑΕΚ χρειάζεται τον κόσμο της. Τους φίλους της που έκαναν στην άκρη την πίκρα του υποβιβασμού και αγκάλιασαν την αγαπημένη τους ομάδα. Τους πιστούς οπαδούς της, που σαν να το 'χει η μοίρα του πρόσφυγα, ξέρουν να ξεπερνούν τα δύσκολα και να ξαναδημιουργούν πάνω στις στάχτες.

Σ' αυτό το ταξίδι του Δικεφάλου στην Football League, μπορείς να κλείσεις θέση κι εσύ! Το SPORT 24 σε συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ, εξασφάλισε 5 εισιτήρια διαρκείας για την χρονιά που έρχεται (2014-15). Η κλήρωση, καθώς και η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Τετάρτη στις 13 Αυγούστου.

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ