ΑΕΚ

Δεν βγάζει λεφτά η ΑΕΚ!

Δεν βγάζει λεφτά η ΑΕΚ!
Φούντας INTIME SPORTS

Όσο ο χρόνος περνάει, χωρίς καμία εξέλιξη στα διοικητικά της ΑΕΚ, τόσο μειώνονται οι πιθανότητες να μπορέσει η Ένωση να βγάλει χρήματα από τους ποδοσφαιριστές της που αποτελούν περιουσιακό στοιχείο. Ελεύθεροι όλοι οι παίκτες σε Γ Εθνική ή αλλαγή ΑΦΜ.

Μπορεί να υπάρχει off the record "εντολή" στους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην διοίκηση _αν όχι μέσα σε αυτήν_ να φέρουν προτάσεις, αλλά η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα υπήρχε "σιγή ιχθύος" από τους μάνατζερ των ποδοσφαιριστών.

Συγκεκριμένα παρά την "εντολή", η κατάσταση της ΑΕΚ δεν επιτρέπει στους ανθρώπους που έχουν τα δικαιώματα των ποδοσφαιριστών, να ζητήσουν λεφτά από κάποια ομάδα και για τον δικέφαλο, καθώς η Ένωση είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται στην Γ Εθνική από τη νέα χρονιά. Τι σημαίνει αυτό; Όλοι οι παίκτες της ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

Οι ελεύθεροι σε Γ' και... ΑΦΜ

Για τον λόγο αυτό οι μάνατζερ ψάχνανε τους νόμους τις τελευταίες μέρες για να δούνε αν αυτό ισχύει και στην περίπτωση αλλαγής ΑΦΜ. Διότι γνωρίζουν πως αν η ΑΕΚ άλλαζε ΑΦΜ και μεταφερόντουσαν τα επαγγελματικά συμβόλαια από τον έναν σύλλογο στον άλλον, τότε αναγκαστικά θα έπρεπε να φέρουν πρόταση.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει και στην περίπτωση που η ΑΕΚ αγωνιστεί στην Γ' ή αλλάξει ΑΦΜ, γιατί τότε όλοι οι ποδοσφαιριστές μένουν ελεύθεροι.

Βάση της νομολογίας, οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές "ακολουθούν", στην περίπτωση αλλαγής ΑΦΜ, το μητρώο της ΑΕΚ, το οποίο θα χαθεί και ουσιαστικά όλες οι συμφωνίες με την ΠΑΕ δεν ισχύουν με αποτέλεσμα οι παίκτες να μένουν ελεύθεροι.

Δείτε όλο το ρεπορτάζ στο ΑΕΚ1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ