ΑΕΚ

Δεν καταθέτουν προσφυγή Κάλα & Χοσέ Κάρλος

Δεν καταθέτουν προσφυγή Κάλα & Χοσέ Κάρλος
INTIME SPORTS

Ο εκπρόσωπος των Χουάν Κάλα και Χοσέ Κάρλος ξεκαθάρισε ότι οι δύο πελάτες του δεν σκέφτονται το ενδεχόμενο προσφυγής.

Στην ΑΕΚ μπορούν να είναι ήσυχοι! Ο Χουάν Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος (στη φωτό με τον Βάργκας στα αριστερά) δεν θα καταθέσουν προσφυγή τον Ιανουάριο για να διασφαλίσουν τα χρήματα τους.

Ο μάνατζερ των δύο παικτών, Εμίλιο ντε λα Ρίβα τόνισε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές δείχνουν κατανόηση και είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τα συμβόλαια τους.

" Και οι δυο είναι πολύ ικανοποιημένοι, διότι αγωνιστικά η ομάδα πάει πολύ καλά, έστω και με παραπάνω παιχνίδια, είναι πρώτη. Το οικονομικό είναι ένα πρόβλημα, αλλά κατανοούν την κατάσταση, αφού όλες οι ομάδες πλέον στο ποδόσφαιρο έχουν οικονομικά προβλήματα. Είχα έρθει στην Αθήνα για τα παιχνίδια με Κέρκυρα και Άντερλεχτ και είχα μιλήσει με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Υποσχέθηκαν πως θα προσπαθήσουν να εκπληρώσουν σύντομα τις δεσμεύσεις τους. Ο Κάλα και ο Χοσέ Κάρλος δεν πρόκειται να δημιουργήσουν προβλήματα για το οικονομικό και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν προσφυγή τον Ιανουάριο", υποστήριξε ο ντε λα Ρίβα στην εφημερίδα "Sportday".

Οι δύο ποδοσφαριστές θέλουν να παραμείνουν στην ΑΕΚ. Σύμφωνα με τον μάνατζερ τους " θα εξαντλήσουν τα συμβόλαια τους και μετά θα δούμε τι θα γίνει, είναι νωρίς να μιλήσουμε για την επόμενη χρονιά. Για αυτή τη σεζόν όμως, η ιδέα είναι να μείνουν. Είναι ευχαριστημένοι για το πως εξελίσσεται η χρονιά αγωνιστικά και δεν έχουν λόγο να ψάχνουν να φύγουν. Ίσως κάποια στιγμή να πέρασε από το μυαλό τους. Ειδικά όταν δεν παίζεις συχνά, φεύγει και ο προπονητής που σε έχει φέρει και δεν πληρώνεσαι κιόλας, το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι να φύγεις. Πλέον όμως είναι βασικοί και από τη στιγμή που αγωνιστικά πάνε όλα καλά, θέλουν να μείνουν".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ