ΑΕΚ

Δεν καταθέτει τα "όπλα" ο Ντούνης

Δεν καταθέτει τα "όπλα" ο Ντούνης
INTIME SPORTS

Ο 22χρονος εξτρέμ της ΑΕΚ σε κάθε του συμμετοχή στέλνει τα μηνύματά του στον Τραϊανό Δέλλα, αποδίδοντας σωστό και ουσιώδες ποδόσφαιρο. Επιστρέφει γεμάτος ενέργεια ο Σοϊλέδης.

Μπορεί ο Πλατέλλας να είναι ο ποδοσφαιριστής που κέρδισε τη θέση του βασικού στο δεξί φτερό της επίθεσης, ωστόσο ο Μάρκος Ντούνης δεν ήρθε στην Ένωση με σκοπό να συμβιβαστεί ως αναπληρωματικός.

Μέχρι στιγμής ο Δέλλας έχει δείξει ότι η συγκεκριμένη θέση τον προβληματίζει περισσότερο από όλες σχετικά με το ποιος παίκτης θα φοράει τη φανέλα του βασικού, καθώς από τη μια πλευρά ο Πλατέλλας έρχεται από μια εξαιρετική σεζόν και συνεχίζει εξίσου καλά, ενώ από την άλλη ο Ντούνης έχει περισσότερες παραστάσεις και σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται δείχνει ακόμα περισσότερα καλά στοιχεία.

Στο ματς της Παρασκευής κόντρα στον Φωκικό στην Άμφισσα δεν αγωνίστηκε αρκετά, ωστόσο σε αυτά τα λίγα λεπτά που βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο πρόλαβε να είναι μέσα σε δύο φάσεις και να απειλήσει.

Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται είναι ουσιώδες, καθώς δεν απειλεί μόνο με ατομικές δικές του ενέργειες, αλλά φροντίζει να σηκώνει κεφάλι και να φτιάχνει το παιχνίδι της "Ένωσης".

Βέβαια, παρά το γεγονός ότι διαθέτει όλα τα προσόντα που χρειάζονται, έχει ακόμα δρόμο μπροστά του ώστε να πάρει τη θέση του βασικού από τον Πλατέλλα, αν σκεφτεί κανείς την τρομερή σεζόν που έκανε πέρυσι ο δεύτερος. Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν έχει σκοπό να καταθέσει τα όπλα, καθώς θα τα δώσει όλα μέχρι να πάρει μια θέση στην 11άδα της ΑΕΚ.

Επιστρέφει γεμάτος ενέργεια

Εξάλλου, ο Άρης Σοϊλέδης ακολούθησε το Σάββατο μέρος της προπόνησης, έδειξε ότι έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πλέον περιμένει πώς και πώς τη στιγμή που θα είναι απόλυτα έτοιμος και θα μπορεί να αγωνιστεί με τον Δικέφαλο στο στήθος.

Ο νεαρός μπακ ήταν ο άτυχος της προετοιμασίας, καθώς πριν η ομάδα αναχωρήσει για το Πήλιο υπέστη θλάση και έτσι έμεινε εκτός προπονήσεων. Τη στιγμή που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά και ξεκίνησε να εντάσσεται στην ομάδα ένιωσε ξανά κάποιες ενοχλήσεις και χωρίς να υποτροπιάσει συνέχισε και πάλι το ατομικό πρόγραμμα.

Πλέον, μετά από αρκετό καιρό είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα με τον Τραϊανό Δέλλα και να βάλει και ο ίδιος το λιθαράκι του στην προσπάθεια που γίνεται εφέτος στην ΑΕΚ.

Το πάθος του και η ενέργειά του ξεχειλίζουν, καθώς όσα έχει δει και έχει ζήσει μέχρι στιγμής στην Ένωση τον κάνουν να θέλει να φορέσει τη φανέλα της ομάδας και να μπει στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να αγωνιστεί μπροστά στους φιλάθλους και να συμβάλει και εκείνος στις νίκες της Ένωσης.

Μάλιστα, έρχεται φορτσάτος και μπορεί να χτυπήσει ακόμα και θέση βασικού με δεδομένο ότι ο Γροντής βαφτίστηκε εφέτος αριστερό μπακ και αποτελεί λύση έκτακτης ανάγκης και ότι ο μοναδικός «αντίπαλός» του είναι ο Πεταυράκης.

Ωστόσο, τη δεδομένη χρονική στιγμή σημασία έχει ότι επιστρέφει, δεν έχει σκοπό να βιαστεί ώστε να νιώσει ξανά ενοχλήσεις, ενώ είναι έτοιμος να δώσει το 100% του για να παίξει και να αποδείξει σε όλους ότι η μεταγραφή του στην ΑΕΚ δεν ήταν καθόλου τυχαία.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ