ΑΕΚ

Δεν αστειεύεται ο Δέλλας

Δεν αστειεύεται ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Ο "Κολοσσός" πάτησε το "γκάζι" στη χθεσινή (19/9) προπόνηση της ΑΕΚ, καθώς τα πολλά λάθη των παικτών του στο φιλικό με την Λάρισα τον προβλημάτισαν. Δεν έχει σκοπό να τους συγχωρεί πράγματα που έχουν δουλευτεί.

Η εικόνα της Ένωσης στο ματς της Τετάρτης κόντρα στην Λάρισα έμεινε λίγο σε δεύτερη μοίρα, καθώς την παράσταση έκλεψαν οι νεαροί ποδοσφαιριστές που με το ταλέντο και την παρουσία τους απέδειξαν ότι η ομάδα διαθέτει μέλλον.

Ωστόσο, ο Τραϊανός Δέλλας μπορεί να χάρηκε για τους πιτσιρικάδες, αλλά δεν άφησε στον αέρα τα λάθη που έγιναν στη μεσαία γραμμή και ήταν πολλά.

Ο "Κολοσσός" την Παρασκευή χτύπησε το καμπανάκι στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι έδειξαν ότι δεν ήταν τόσο σοβαροί όσο στα προηγούμενα ματς.

Μπορεί το Κύπελλο να είχε μπει σε δεύτερη μοίρα από τους υπεύθυνους της ομάδας, καθώς στόχος όλων ήταν μια εύκολη άνοδος, ωστόσο τα δεδομένα άλλαξαν από τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει.

Οι ποδοσφαιριστές είναι ξεκούραστοι και πρέπει να ρίξουν τη δεδομένη χρονική στιγμή όλη τους την προσοχή στο πρώτο ματς για τους ομίλους του Κυπέλλου κόντρα στον Πανθρακικό.

Μάλιστα, ο Δέλλας για πρώτη φορά αναφέρθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του, κάτι που στο παρελθόν έδειχνε να μην τον ενοχλεί αρκετά. Αυτό που βλέπει είναι ότι η Ένωση έχει μπροστά της δύσκολα ματς για το Κύπελλο, ο κόσμος έχει απαιτήσεις και τα εύκολα λάθη είναι απαγορευμένα, καθώς εάν γίνονται σε συνδυασμό με τη δυστοκία της ομάδας στο σκοράρισμα τα πράγματα είναι δύσκολα.

Η ΑΕΚ σίγουρα διαθέτει την ποιότητα να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες τόσο του Δέλλα, όσο και του κόσμου της, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να φανούν άκρως σοβαροί στο δύσκολο ματς της Τετάρτης, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί και να αποδείξουν εντός γηπέδων στα δύσκολα, ότι η Ένωση δεν είναι ομάδα Β’ Εθνικής.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ