ΑΕΚ

Δέλλας: "Θα πρότεινα τον Μανωλά στην Ρόμα"

Δέλλας: "Θα πρότεινα τον Μανωλά στην Ρόμα"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας μίλησε σε ιταλική ιστοσελίδα για την καριέρα του στη Ρόμα και τόνισε πως ο Κώστας Μανωλάς θα μπορούσε να παίξει στους Τζαλορόσι.

Τρία χρόνια από την πλούσια καριέρα του πέρασε με τη φανέλα της Ρόμα ο Τραϊανός Δέλλας, κι αν δεν υπήρχαν κάποιοι τραυματισμοί ίσως να έμενε μεγαλύτερο διάστημα στη Ρώμη.

Σε δηλώσεις του στο tuttomercato ο έμπειρος άσος θυμήθηκε το πέρασμα του από τους Τζαλορόσι και σε ερώτηση για τον Κώστα Μανωλά τόνισε πως θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην Ιταλία.

Αρχικά για τον Κώστα Μανωλά, είπε: "Ο Μανωλάς; Είναι ένας υποσχόμενος ποδοσφαιριστής, γρήγορος με πολλές ικανότητες. Στα είκοσι του χρόνια μόνος καλύτερος μπορεί να γίνει", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Πάντα ενθαρρύνω τα νέα παιδιά να φεύγουν από την Ελλάδα, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα και η προοπτική της Ιταλίας. Χωρίς αμφιβολία θα τον πρότεινα στην Ρόμα. Αν υπήρχε ενδιαφέρον για τον Κώστα πάντα. Όλα όμως εξαρτώνται από τον ίδιο."

Για το τι θυμάται από την παρουσία του στην Ρόμα, δήλωσε:

"Πέρασα μεγάλες στιγμές στην Ρόμα, τις καλύτερες της καριέρας μου. Στη συνέχεια έφυγα βέβαια, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Η Ρόμα είναι μία μεγάλη ομάδα με ηγέτες πίσω της.

Υπάρχουν τεράστιοι παίκτες όμως ο Φραντσέσκο (Τότι), ο Ντε Ρόσι και ο Σιμόνε Περότα. Πιστεύω θα τα πάνε καλά στο νέο τους ξεκίνημα, γιατί πάντα τα καταφέρνουν στο τέλος".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ