ΑΕΚ

Δέλλας: «Όταν πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι»

Δέλλας: «Όταν πρέπει, θα είμαστε έτοιμοι»
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του για την γενική εικόνα και την ανταπόκριση στο νέο σύστημα που δοκίμασε η ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας. Τι είπε ο Αλεξίου

Ο «Κολοσσός» στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του, παρότι ο αγωνιστικός χώρος έφερε γρήγορα την κόπωση, αναφέρθηκε στην ανταπόκριση που έδειξαν στην δοκιμή του 4-3-3, ενώ τόνισε πως ακόμα χρειάζεται δουλειά το συγκεκριμένο σύστημα.

Διαβάστε τι είπε για την συνεργασία των ποδοσφαιριστών του, για την ετοιμότητα της ομάδας αλλά και τον Κατσουράνη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ:

«Θέλαμε να πάρουμε ένα ακόμα παιχνίδι στα πόδια μας. Δοκιμάσαμε κάτι νέο στο α’ ημίχρονο, ανταποκρίθηκαν καλά τα παιδιά και πετύχαμε δυο γκολ. Δυστυχώς δε μας βοήθησε το γήπεδο. Ήταν ένα δύσκολο τερέν λόγω της βροχής κι έφερε γρήγορη κούραση. Τόσο στο α’ όσο και στο β’ ημίχρονο, όσοι έπαιξαν ανταποκρίθηκαν καλά. Δε λέει κάτι αυτό που έγινε σήμερα, αφού ήταν απλά ένα φιλικό Τώρα κοιτάμε το κύπελλο. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση και να κερδίσουμε. Παράλληλα περιμένουμε και την κλήρωση του πρωταθλήματος ώστε να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε αγωνιστικό ρυθμό. Όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι».

- Για το σύστημα 4-3-3 που έπαιξε σήμερα η ΑΕΚ στο 1ο ημίχρονο

«Με δυο ή τρεις προπονήσεις μέσα σε μια εβδομάδα δε μπορεί ο παίκτης να το αφομοιώσει τόσο γρήγορα. Θα συνεχίσουμε και θα το δουλέψουμε και στην πορεία».

- Για μεταγραφικά και τον Κατσουράνη

«Για τα μεταγραφικά δε θα μιλήσουμε. Σας το έχω ξαναπεί. Υπάρχει άνθρωπος γι’ αυτά τα θέματα».

- Σχετικά με την ευχέρεια στο σκοράρισμα που έχει η ΑΕΚ

«Το πιο σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά βρίσκονται μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι την κατάλληλη στιγμή. Δηλαδή με την έναρξη του πρωταθλήματος».

Αλεξίου: «Η ΑΕΚ το φαβορί της κατηγορίας»

Όσον αφορά τον τεχνικό των φιλοξενούμενων, Αλέξη Αλεξίου, στις δηλώσεις του στην κάμερα του OTE TV, στάθηκε στην ανετοιμότητα της ομάδας του και ευχαριστώντας δημόσια την ΑΕΚ και τον Δέλλα για το φιλικό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Απόλλωνα:

«Εμείς ξεκινήσαμε πάρα πολύ αργά την προετοιμασία, ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ και δύσκολο. Δεν ήμασταν έτοιμοι ακόμα, αλλά παρόλα αυτά βγάλαμε κάποια συμπεράσματα για να δουλέψουμε και σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος. Ευχαριστώ πολύ και τον Τράι αλλά και την ΑΕΚ για το φιλικό παιχνίδι».

- Όσον αφορά την εικόνα της ΑΕΚ

«Είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα, προσπαθεί και παίζει ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και πιστεύω πως είναι το φαβορί της Football League».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ