ΑΕΚ

Δέλλας: "Κερδίσαμε και στο παιχνίδι δύναμης"

Δέλλας: "Κερδίσαμε και στο παιχνίδι δύναμης"
INTIME SPORTS

Αρκετά νευριασμένος με τον τρόπο που αγωνιζόταν ο Παναιγιάλειος ήταν ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος τόνισε ότι οι παίκτες του πήραν ένα καλό μάθημα, μαθαίνοντας από πρώτο χέρι τι σημαίνει Β' Εθνική.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα με τον Παναιγιάλειο ότι οι ποδοσφαιριστές της "Ένωσης" πήραν ένα καλό πρώτο μάθημα για τη Β' Εθνική και τις δυσκολίες της.

"Πήραμε τη νίκη και μια καλή γεύση για το τι σημαίνει Β’ Εθνική. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, Δεν είδαμε ποδόσφαιρο. Το ματς πήγε στη δύναμη.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, γιατί ανταποκρίθηκαν πλήρως και σ’ αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού. Συνεχίζουμε και στόχος είναι η άνοδος. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, το οποίο πρέπει να κερδίσουμε", τόνισε αρχικά ο "Κολοσσός".

Σχετικά με τις αποφάσεις του διαιτητή για το σκληρό παιχνίδι, ανέφερε: "Δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Το παιχνίδι ήταν ζωντανό. Εμείς πλέον κοιτάμε μπροστά στο επόμενο παιχνίδι. Ήταν δυνατό το παιχνίδι. Νομίζω πως οι παίκτες μου έχουν καταλάβει τι σημαίνει β’ εθνική. Και αν δεν το είχαν καταλάβει, το κατάλαβαν σήμερα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ