ΑΕΚ

Δέλλας: "Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος"

Δέλλας: "Καλύτεροι στο δεύτερο μέρος"
Δέλλας INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στην προβληματική εικόνα της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο και το ενδεχόμενο κάποιας μεταγραφής ακόμα

"Με προβληματίζει ότι επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη. Υπάρχουν αιτίες, αλλά δεν ψάχνω δικαιολογίες. Πρέπει να βελτιωθούμε και να διορθώσουμε τα λάθη μας.

Γι’ αυτό υπάρχει η περίοδος της προετοιμασίας. Τα νέα παιδιά που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο έδειξαν πολύ καλά στοιχεία. Το θέμα για μένα είναι να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, δηλαδή στην αρχή του", είπε αρχικά ο τεχνικός της ΑΕΚ στην κάμερα της NOVA και συνέχισε:

" Η ποιότητα των παικτών είναι σε πολύ καλό επίπεδο, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, ειδικά όταν παίζεις με ομάδα άλλης κατηγορίας. Χρειάζεται να δείξεις δύναμη και ψυχικά αποθέματα. Στο δεύτερο μέρος αλλάξαμε πράγματα και βελτιωθήκαμε".

Για την εικόνα της ΑΕΚ, είπε: . Είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη από πίσω, κάναμε πολλά λάθη. Μην εστιάζετε μόνο σε πρόσωπα και σε θέσεις. Με προβληματίζει ότι κάνουμε ίδια λάθη και πρέπει να δουλέψουμε πάρα πολύ για να αποφύγουμε κάποιες καταστάσεις. Η έλλειψη συγκέντρωσης, η νευρικότητα και η κούραση που είναι μεγάλη είναι αιτίες, αλλά δεν αποτελούν δικαιολογίες. Όταν επαναλαμβάνεις κάποιο λάθος, υπάρχει πρόβλημα".

Κλείνοντας για το θέμα των μεταγραφών, τόνισε: " Υπάρχουν άνθρωποι που μιλάω, αλλά δεν υπάρχει κάτι να πούμε. Ό,τι είναι να πούμε, το συζητάω με τους ανθρώπους που πρέπει να συζητήσω. Κι ό,τι είναι να μάθετε θα το μάθετε".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ