ΑΕΚ

Δέλλας: "Να τελειώσουμε με νίκες"

Δέλλας: "Να τελειώσουμε με νίκες"
INTIME SPORTS

Να κλείσει η σεζόν με νίκες ζήτησε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, στην Κόρινθο.

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός της Ένωσης, Τραϊανός Δέλλας, στη συνέντευξη Τύπου, για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του, αλλά και τον χρόνο συμμετοχής που έδωσε σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ

"Μετά και την μαθηματική άνοδο θέλαμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έπαιζαν πολύ, έγινε ανοιχτό ματς. Το γκολ μας επηρέασε πολύ στο πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο. Στο δεύτερο πήγαμε καλύτερα, πιο πιεστικοί. Ανεβάσαμε τις γραμμές μας. Βάλαμε γκολ αλλά στις άλλες ευκαιρίες δεν πήραμε τη νίκη που ήρθαμε για αυτή.

Συνεχίζουμε για νίκες για να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ. Να κλείσει αυτή η χρονιά, που πολύ μεγάλη σε διάρκεια. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τα παιδιά. Μέσα από τη δουλειά έρχεται η βελτίωση. Στα επόμενα θα είμαστε καλύτερα".

Ο Στράτος Σβάρνας μετά το τέλος του ματς τόνισε: "Δεν ξεκινήσαμε καλά το ματς, δεχθήκαμε ο γκολ που μας επηρέασε. Ημασταν σχετικά καλή. Ισοφαρίσαμε αλλά μετά την διακοπή πάγωσε το ματς και έληξε 1-1".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ