ΑΕΚ

Δέλλας: "Δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες"

Δέλλας: "Δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες"
INTIME SPORTS

Ο Τραϊανός Δέλλας επέλεξε να ξεκινήσει την εβδομάδα χωρίς πολλά λόγια παρά μόνο με σκληρή δουλειά, ωστόσο είπε δυο λόγια στους ποδοσφαιριστές του στο Καυτανζόγλειο, μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Αυτό που χρειάζεται τώρα η ΑΕΚ, μετά τη σφαλιάρα της Κυριακής είναι ηρεμία, συγκέντρωση και πείσμα. Και αυτό το γνωρίζει καλά ο Δέλλας, ο οποίος θέλησε να κρατήσει χαμηλά τους τόνους στα Σπάτα, κατά τη χθεσινή επιστροφή της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και την προπόνηση.

Ωστόσο, ο "Κολοσσός" δεν άφησε την ήττα ασχολίαστη και στα αποδυτήρια του γηπέδου του Ηρακλή μίλησε στους "κιτρινόμαυρους", θέλοντας να τους δώσει ένα μάθημα για αυτήν την εμφάνιση τους.

"Χάσαμε γιατί δεν παίξαμε με καθαρό μυαλό. Πανικοβληθήκαμε όταν έγινε το 2-1 και ήρθε μία ήττα που θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει. Πρέπει να μας κάνει καλό όμως αυτό το αποτέλεσμα. Να μας γίνει μάθημα για τη συνέχεια. Πρέπει να συνέλθουμε και να καταλάβουμε ότι δεν είμαστε υπερόπτες. Δεν πρέπει να είμαστε υπερόπτες.

Τίποτα δεν είναι εύκολο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Δεν μας χαρίζεται τίποτα και το βλέπετε. Ολοι θα θέλουν να μας κερδίσουν και θα μπαίνουν στο γήπεδο για να το κάνουν. Έχουμε άλλα 9 ματς μπροστά μας, πάμε να τα κερδίσουμε για να κλείσουμε τη χρονιά όπως πρέπει", τόνισε ο Δέλλας.

Χρειαζόταν και δεν τον είχε τον Μπαρμπόσα

Εξάλλου, πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Έλντερ Μπαρμπόσα, που δεν κατάφερε να βρει τα πατήματά του και να βοηθήσει την ομάδα σε έναν αγώνα που τον χρειαζόταν.

Η "πολυλογία" του με την μπάλα στα πόδια έχει ξεκινήσει και κουράζει, καθώς καθυστερεί πάρα πολύ στις φάσεις και δεν βοηθάει τους συμπαίκτες του, με τα… τσαλιμάκια που προσπαθεί να κάνει τις περισσότερες φορές να μην του βγαίνουν.

Την ποιότητά του σίγουρα δεν την αμφισβητούμε, ωστόσο θα πρέπει να ανεβάσει την απόδοσή του, ώστε να βοηθήσει την ΑΕΚ στα πλέι οφ, καθώς αυτό είναι και το δυσκολότερο κομμάτι του εφετινού πρωταθλήματος.

Ειδικά από τη στιγμή που από την ομάδα συνεχίζει να λείπει ο Μάνταλος που είναι τραυματίας, καθώς και ο Ντακόλ που δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Πηγή: aek1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ