ΑΕΚ

Δείτε ξανά το Ηλυσιακός - ΑΕΚ

Δείτε ξανά το Ηλυσιακός - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Δείτε ξανά όλη την μετάδοση του Sport24.gr του αγώνα Ηλυσιακός - ΑΕΚ μαζί με όλη την εκπομπή πριν, κατά τη διάρκεια και το τέλος του αγώνα. Μην χάσετε τις αποκλειστικές δηλώσεις των καλεσμένων και των πρωταγωνιστών. (videos)

Το Sport24.gr σας μετέφερε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση (Live Streaming) την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ηλυσιακού για το Κύπελλο της Γ' Εθνικής. Παράλληλα με την μετάδοση του αγώνα, έτρεξε και η εκπομπή της SuperBall πριν, στο ημίχρονο και στο τέλος του αγώνα με δηλώσεις καλεσμένων και πρωταγωνιστών.

Λουτσιάνο Ντε Σόουζα, Κώστας Νεστορίδης, Χριστίνα Αμερικάνου, Γρηγόρης Μάκος και οι Τραϊανός Δέλλας, Δημήτρης Γροντής, Φώτης Καραγκιολίδης, Δημήτρης Παπασπύρου, Ηλίας Κάμπας, συμπλήρωσαν η μετάδοση του αγώνα με αποκλειστικές δηλώσεις.

Με μια ομάδα συνολικά έξι δημοσιογράφων και τους Θέμη Καίσαρη, Παντελή Βλαχόπουλο, Βαγγέλη Αρναούτογλου, Γιάννη Ντάλα, Βαγγέλη Κατσαΐτη και Αποστόλη Χορτάτο, σας μεταφέραμε ότι συνέβη εντός και εκτός γηπέδου.

Με αποκλειστικές συνεντεύξεις του Γρηγόρη Μάκου, της Χριστίνας Αμερικάνου, το σχόλιο Κώστα Νεστορίδη καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, τον Λουτσιάνο Ντε Σόουζα και στο τέλος τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών του αγώνα.

Όσοι δεν καταφέρατε να παρακολουθήσετε την μετάδοση, σας δίνουμε την δυνατότητα να φέρετε ξανά τον αγώνα στην οθόνη του υπολογιστή σας και να απολαύσετε 3 ώρες ΑΕΚ, προσφοράς της εκπομπής SuperBall.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ