ΑΕΚ

"Δείξε μας ότι θέλεις κι εσύ"

"Δείξε μας ότι θέλεις κι εσύ"

Η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ στον Ισμαελ Μπλάνκο με επίσημο τρόπο και μέσω mail είναι η καλύτερη που του έχει γίνει ποτέ στην καριέρα του (ως σήμερα ασφαλώς) εγγράφως και όχι ασφαλώς στα λόγια (όπως έπραξε το καλοκαίρι του 2009 ο Νίκος Θανόπουλος κάνοντας άνω κάτω τον Αργεντινό και περιπλέκοντας αυτή την ιστορία).

Από την επαφή του Sport24.gr με αξιωματούχους της ΠΑΕ ΑΕΚ συμπεράναμε ότι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για θετική απάντηση από τον «Ζορό». Και στην ΠΑΕ έχουν πλέον κάθε λόγο να αισθάνονται ότι με τη συγκεκριμένη πρόταση (630.000 ευρώ σε πάγιες αποδοχές) έχουν καλύψει και τα δύο σκέλη στα οποία ο 28χρονος επιθετικός επιζητούσε την αναγνώριση: και το οικονομικό και το ηθικό.

« Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Η ετήσια αύξηση των αποδοχών που του προτείνουμε ανέρχεται σε 240.000 ευρώ. Έχει γίνει υπέρβαση από μέρους μας για να μείνει ο Μπλάνκο και περιμένουμε να μας δείξει και αυτός ότι θέλει να μείνει στην ΑΕΚ όπως διαρκώς δηλώνει. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε, θέλουμε να παραμείνει στην ομάδα και του το δείχνουμε εμπράκτως» λένε στην ΠΑΕ και πλέον περιμένουν την απάντηση του «γκολεαδόρ».

Η ΑΕΚ δεν βιάζεται και δεν πιέζει τον επιθετικό της να απαντήσει άμεσα, απόδειξη του ότι του δίνει το περιθώριο να ζυγίσει τα δεδομένα και να αποφασίσει. Αυτό ασφαλώς δεν σημαίνει ότι ο Μπλάνκο θα έχει μπροστά του άπλετο χρόνο προτού δεχθεί ή απορρίψει την πρόταση της Ενωσης καθώς λένε από την ΠΑΕ « δεν θα γίνουμε το διαπραγματευτικό αυτού κανενός».

Οι τελικές συζητήσεις στην Αθήνα

Όπερ σημαίνει ότι θα τον αφήσουν να το σκεφτεί κάποιες ημέρες και θα περιμένουν την άφιξη του ατζέντη του το πολύ ως το τέλος του μήνα ώστε να γίνει και μια συζήτηση από κοντά. Πάντως στο mail που απεστάλη στους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή επισημαίνεται ρητώς και κατηγορηματικώς ότι αυτή είναι η τελική προσφορά της ΑΕΚ και ότι δεν υπάρχει περαιτέρω περιθώριο για επαναδιαπραγμάτευση.

Σημειωτέον ότι ο Μπλάνκο αμείβεται από την Ένωση με 390.000 ευρώ ετησίως και ότι η σημερινή είναι η τέταρτη διαδοχική προσφορά της ΑΕΚ με σκοπό να τον διατηρήσει στο ρόστερ της. Ξεκίνησε από τις 450.000 ευρώ, ανήλθε στις 500.000, ακολούθως ανέβηκε στις 550.000 και πλέον του προσφέρει 630.000 ευρώ ετησίως (συμπεριλαμβανομένων των μισθών οι οποίοι ανέρχονται σε 30.000 ευρώ το χρόνο).

Αναλυτικά η πρόταση της ΠΑΕ ΑΕΚ στον πρώτο σκόρερ της τα τελευταία τρεισήμισι χρόνια:

- Διετές συμβόλαιο αντί 600.000 ευρώ για κάθε έτος

- Μισθοί που αναλογούν σε 30.000 ευρώ ετησίως.

- Μπόνους 150.000 ευρώ για ενδεχόμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος ή είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ

- Μπόνους 20.000 ευρώ για ενδεχόμενη κατάκτηση του κυπέλλου.

- Μπόνους 20.000 ευρώ για ενδεχόμενη είσοδο στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ