ΑΕΚ

Αυτόφωρο για τις αυθαιρεσίες στο οικόπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΦΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις προκειμένου να λήξει το θέμα με τα αυθαίρετα και παράνομα κτίσματα για τα απορριμματοφόρα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, μέσα στο Άλσος. Στο αυτόφωρο οι υπεύθυνοι.

Την παρέμβαση των αρμοδίων αρχών και κυρίως του εισαγγελέα, είχε ζητήσει πολλάκις η ΑΕΚ, προκειμένου να λήξει το θέμα με τα αυθαίρετα γκαράζ για τα απορριμματοφόρα του Δήμου στο Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας. Πλέον οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, καθώς κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου για τους υπευθύνους των παρανομιών. Επτά είναι οι συλληφθέντες υπάλληλοι, οχτώ με τον αντιδήμαρχο, ύστερα απ' το αυτόφωρο.

Με περιπολικά να φτάνουν στον χώρο και πλέον θα συνεχιστεί η υπόθεση στο ΑΤ της Νέας Φιλαδέλφειας. Εκεί που βρίσκονται και υπάλληλοι του Δήμου, αλλά και Δασάρχης, καθώς έχουν γίνει παράνομες εργασίες μέσα στο Άλσος, στα παράνομα κτίσματα.

Από την άλλη πλευρά, στην ΑΕΚ δεν είναι διατεθειμένοι να ανεχθούν την παράταση στις αυθαιρεσίες. Έχουν στα χέρια τους όλες τις αποφάσεις από τους αρμοδίους, που επιβάλλουν την άμεση κατεδάφιση των γκαράζ.

Η ΑΕΚ ετοιμάζει νέα καταγγελία προς την Εισαγγελία, την Περιφέρεια Αττικής, την Πυροσβεστική και την Αστυνομία, σχετικά με την παράνομη εγκατάσταση και προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η κατεδάφιση. Και όπου άμεσα, μέσα στις πρώτες μέρες του Ιούνη.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ