ΑΕΚ

Ατομικό ο Γεωργέας

Ατομικό ο Γεωργέας
INTIME SPORTS

Πρόγραμμα αποθεραπείας περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης για τους παίκτες που αγωνίστηκαν με την Καβάλα. Ατομικό πρόγραμμα για Γεωργέα. Στο U19 Champions Trophy η ομάδα Νέων (U-20) της ΑΕΚ.

Ολοκληρώθηκε κανονικά η σημερινή προπόνηση του δικεφάλου, με τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Καβάλα να ακολουθούν πρόγραμμα αποθεραπείας.

Ο Παναγιώτης Λαγός, ο Σάββας Γκέντσογλου και ο Ντίνο Ντρπιτς έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ ο Νίκος Γεωργέας, ο Λευτέρης Ιντζόγλου και ο Γιώργος Νικόλτσης ατομικό υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Την Τρίτη (14/3) ο Χιμένεθ θα μιλήσει για τον ημιτελικό με ΠΑΟΚ, λίγο πριν την προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 12 το μεσημέρι.

Στο U19 Champions Trophy η νέων

Σε ένα πολύ σημαντικό τουρνουά αναμένεται να λάβει μέρος η ομάδα νέων της ΑΕΚ, για πρώτη φορά, στα μέσα Απριλίου. Στόχος της διοίκησης είναι η Ένωση να αγωνίζεται σε δυνατά τουρνουά κάθε χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H ομάδα Νέων (U-20) στο U19 Champions Trophy Από τις 22 έως τις 25 Απριλίου η ομάδα Νέων (U-20) της ΑΕΚ θα συμμετάσχει σε ένα από τα κορυφαία τουρνουά Ακαδημιών της Ευρώπης, το U19 Champions Trophy που λαμβάνει χώρα στο Ντύσελντορφ.

Η ομάδα μας κληρώθηκε στον πρώτο όμιλο με αντιπάλους τις Λίβερπουλ, Στουτγκάρδη, Φορτούνα Ντύσελντορφ και BVB09, ενώ στον δεύτερο όμιλο συμμετέχουν οι Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Τβέντε, BV04 Ντύσελντορφ και Japan Hochschulauswahl.

Το U19 Champions Trophy διεξάγεται για 49η συνεχή χρονιά και φέτος η ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της προσπάθειας του τμήματος Ακαδημιών για παρουσία της ομάδας σε τουρνουά υψηλού επιπέδου κάθε χρόνο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ