ΑΕΚ

Αποστολή με εκπλήξεις στην ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ, Αραούχο EUROKINISSI SPORTS

Με Αραούχο και Κονέ, αλλά και πολλές απουσίες, η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς της Κυριακής (10/9) με την ΑΕΛ.

Έτσι κι αλλιώς η επιλογή της αποστολής της ΑΕΚ για το αυριανό (10/9) ματς με την Λάρισα, αναμενόταν με μεγάλο ενδιαφέρον. Για πολλούς λόγους. Και όντως έχει μια σειρά από ζητήματα. Όσον αφορά τις... παρουσίες, ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε τόσο τον Σέρχιο Αραούχο, όσο και τον Παναγιώτη Κονέ.

Και αν για τον Αργεντινό φορ ήταν δεδομένο, έστω και αν είναι πιθανό να μην ξεκινήσει στην ενδεκάδα, η παρουσία του Κονέ στην αποστολή είναι μια μικρή έκπληξη. Αλλά πιθανότατα προέκυψε λόγω των πολλών απουσιών στη μεσαία γραμμή.

Ο Αντρέ Σιμόες που υποφέρει από ενοχλήσεις στον προσαγωγό και μάλιστα την Δευτέρα (11/9) θα χρειαστεί να κάνει και εξετάσεις για το μέγεθος της ζημιάς, έμεινε εκτός μάχης. Το ίδιο και ο Κώστας Γαλανόπουλος που συνεχίζει να υποφέρει από υψηλό πυρετό.

Επίσης ο Χιμένεθ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τόσο τον Πατίτο Ροντρίγκες όσο και τον Άρνορ Τρίστασον. Για λόγους τακτικής αμφότερους. Βεβαίως ο Ισλανδός είχε υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και επέστρεψε στην Αθήνα την περασμένη Πέμπτη.

Εκτός αποστολής, επίσης έμεινε ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που έχει κάνει επέμβαση στο χέρι, αλλά και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με τον Γιώργο Γιακουμάκη, που ακόμα δεν είναι έτοιμοι.

Αναλυτικά οι επιλογές του Χιμένεθ για το ματς με την Λάρισα: Ανέστης, Τσιντώτας, Μπακάκης, Γκάλο, Λόπες, Βράνιες, Τσόσιτς, Τζανετόπουλος, Γιόχανσον, Αϊντάρεβιτς, Μάνταλος, Βλαχομητρος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Κλωναρίδης, Λιβάγια, Αραούχο, Μπακασέτας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ