ΑΕΚ

Απομένουν τα τυπικά για την ελευθερία του Τζιμπούρ

Απομένουν τα τυπικά για την ελευθερία του Τζιμπούρ

Τζιμπούρ και Νότιγχαμ Φόρεστ συμφώνησαν στο να βγει συναινετικό το... διαζύγιο τους και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά έτσι ώστε ο Αλγερινός να πάρει το χαρτί που θα αποδεικνύει την ελευθερία του και να προχωρήσει στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Το σίριαλ φαίνεται ότι φτάνει στο τέλος τους, καθώς ο Ραφίκ Τζιμπούρ βρήκε τη χρυσή τομή με τη Νότιγχαμ Φόρεστ για να την ελευθερία του. Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για το τι πρόκειται να λάβει ο επιθετικός από άποψης χρημάτων και πλέον απομένουν μόνο κάποιες υπογραφές και οι επίσημες ανακοινώσεις έτσι ώστε ολοκληρωθεί η υπόθεση.

Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα και σήμερα, ενώ με την οριστικοποίηση του διαζυγίου, ο Τζιμπούρ θα επιστρέψει στην Αθήνα για να συναντήσει το Δημήτρη Μελισσανίδη και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον παίκτη και την ΑΕΚ.

Ο Τίγρης επιθυμεί διακαώς τον Τζιμπούρ στην ΑΕΚ, ωστόσο αν ο Τρομοκράτης αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα σχετικά με αυτά που ζητάει, τότε δεν αποκλείεται η Ένωση να βάλει την υπόθεση του στον πάγο και να προχωρήσει σε άλλη λύση.

Πηγή:AEK1924.gr

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ