ΑΕΚ

Αποκλειστικό: Σε επικοινωνία με Fargo Investment!

Αποκλειστικό: Σε επικοινωνία με Fargo Investment!
Ξενιάδης

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sport24.gr, ο Βασίλης Ξενιάδης ισχυρίζεται ότι θα μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό της ΑΕΚ το ποσό των 5 εκατ. ευρώ μέσω της Fargo Investment. Περιμένουν να δουν φως στην ΠΑΕ.

O (φερόμενος ως ο) επενδυτής που θα βοηθήσει την ΑΕΚ να βγει από το αδιέξοδο, ο Βασίλης Ξενιάδης, επικοινώνησε με τους ανθρώπους της διοίκησης ενημερώνοντάς του ότι είναι έτοιμος για τη μεταφορά του ποσού των 5 εκατ. ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό της Ένωσης.

Ακολούθως τους έφερε σε επαφή με τους αρμόδιους του επενδυτικού οργανισμού Fargo Investment για τη μεταφορά του εμβάσματος και τούτη την ώρα οι διοικούντες την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ βρίσκονται σε ανταλλαγή κάποιων απαραίτητων εγγράφων με τράπεζα η οποία συνεργάζεται με το εν λόγω γκρουπ και εδρεύει στο Χονγκ Κονγκ, προκειμένου να ολοκληρωθεί η (υποτιθέμενη) επί του παρόντος μεταφορά των 5 εκατ. ευρώ.

Το Sport24.gr έχει το αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις διεργασίες που γίνονται τώρα στα Σπάτα αν και ακόμα οι άνθρωποι της ΑΕΚ δεν έχουν τη βεβαιότητα ότι τα χρήματα θα μεταφερθούν. Πάντως οι Κινέζοι με τους οποίους συζητούν μιλούν για άμεση καταβολή 5 εκατ. ευρώ και ακόμα 15 εκατ. ευρώ μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.

Στην ΠΑΕ τσεκάρουν όλες τις παραμέτρους και όσα τους μεταφέρουν από τον εν λόγω χρηματοπιστωτικό οργανισμό και μέχρι ώρας φαίνεται ότι πείθονται. Το μεγάλο βήμα βέβαια θα είναι η μεταφορά των 5 εκατ. ευρώ σε λογαριασμό της Ένωσης. Τότε θα μπορούμε να μιλάμε για περισσότερα…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ