ΑΕΚ

Από Αγγλία μέχρι Λατινική Αμερική

Από Αγγλία μέχρι Λατινική Αμερική

Ο Πογέτ και ο Ντε Μπαρτόλο περνούν από το μικροσκόπιο περιπτώσεις παικτών από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και την Λατινική Αμερική. Προτάθηκε και ο Ιμπάρμπο (VIDEOS).

Επισήμως πλέον η χειμερινή μεταγραφική αγορά έχει ανοίξει από χθες (1/1). Και στην ΑΕΚ η απόφαση για "ψώνια" είναι ήδη ειλημμένη. Το ζήτημα είναι να ληφθούν οριστικές αποφάσεις. Η μοναδική "κλειδωμένη" απόφαση, είναι για την απόκτηση ενός επιθετικού που να μπορεί να παίξει και περιφερειακός.

Δεδομένο είναι πως η ΑΕΚ θέλει να κάνει προσεκτική κίνηση. Δεδομένο είναι πως την αγορά "κοσκινίζουν" τόσο ο ίδιος ο Γκουστάβο Πογέτ όσο και ο νέος στενός συνεργάτης του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς και επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Άλεξ Ντε Μπαρτόλο.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ασχολείται με την αγορά της Βρετανίας την οποία γνωρίζει καλά. Ήδη από τα μέσα του Δεκέμβρη, όπως έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, ο Πογέτ έχει ενημερώσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ πως μπορούν να προκύψουν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις "κομμένων" ποδοσφαιριστών από την Πρέμιερ Λιγκ. Παίκτες που δεν θα συνεχίσουν στο "Νησί" και μπορούν να παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού.

Μια τέτοια ενδεχομένως είναι αυτή του Βίκτορ Ιμπάρμπο που έχει προταθεί στην ΑΕΚ. Πρόκειται για έναν διεθνή 26χρονο Κολομβιανό επιθετικό που παίζει δανεικός στην Γουότφορντ από την Κάλιαρι. Δεν έχει χρόνο συμμετοχής στην Αγγλία και "ψάχνεται" προκειμένου τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Παράλληλα ο Ντε Μπαρτόλο περνά από το μικροσκόπιο κάποιες περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική. Μια αγορά την οποία ο πρώην μάνατζερ και νυν συνεργάτης του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ, γνωρίζει πολύ καλά.

Το σίγουρο είναι πως βιαστική μεταγραφική κίνηση δεν πρόκειται να γίνει. Θα μελετηθούν προσεκτικά όλες οι επιλογές μέχρι την τελική απόφαση. Όπερ σημαίνει πως πρώτα θα περάσει το ματς πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Όπως και αυτό του Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό την προσεχή Τετάρτη (6/1).

Ιδού ο Βίκτορ Ιμπάρμπο:



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ