ΑΕΚ

Άνω-κάτω πριν από το ντέρμπι

Άνω-κάτω πριν από το ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ο Λίνεν θύμωσε και ζήτησε το λόγο από τους Κατίδη και Μπουγαΐδη για την επίσκεψη του ατζέντη τους στον Δημητρέλο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί και οι τόνοι ανέβηκαν στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Πολύ βαρύ το κλίμα πριν από το ματς με τον Παναθηναϊκό από λάθος χειρισμούς και της διοίκησης.

Ένταση υπήρξε ανάμεσα στον Έβαλντ Λίνεν και τους Μπουγαϊδη και Κατίδη. Ο Γερμανός τεχνικός έδειξε την δυσαρέσκειά του σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του και την επίσκεψη του ατζέντη τους στον Δημητρέλο για να διαμαρτυρηθεί με τους δύο ποδοσφαιριστές να αντιδρούν και τους τόνους να ανεβαίνουν στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια.

Οι δηλώσεις του Λίνεν μετά το ματς με τον Πλατανιά, με τις οποίες ο ίδιος έριχνε ευθύνες και εκτόξευε ειρωνικά σχόλια κατά των Μπουγαϊδη και Κατίδη δημιούργησαν κλίμα αντιπαράθεσης στα αποδυτήρια. Μετά την συνάντηση του ατζέντη των δύο, Θ. Καρασαββίδη με τον Δημητρέλο, αλλά και την επικείμενη συνάντηση που αναμένεται να έχει ο Γερμανός με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, ο προπονητής αποφάσισε να συζητήσει με τους παίκτες πριν από την σημερινή (27/2) προπόνηση.

Στα αποδυτήρια των Σπάτων λοιπόν, τα πνεύματα οξύνθηκαν, ο Λίνεν δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, με τους δύο ποδοσφαιριστές να αντιδρούν. Μάλιστα, οι φωνές υψώθηκαν αρκετά, με τους υπόλοιπους παίκτες να παρακολουθούν αμέτοχοι την κατάσταση.

Όλοι οι διάλογοι των αποδυτηρίων

" Με τα όσα λέτε εσείς στις εφημερίδες όπως στην περίπτωση μετά τον αγώνα στα Χανιά ρίχνοντας σε εμάς τις ευθύνες δημιουργείτε πρόβλημα σε όλους μας και φυσικά στην ίδια την ομάδα" ήταν η πρώτη ατάκα που ακούστηκε στα Σπάτα, από τον Γιώργο Κατίδη προς τον προπονητή του θέλοντας να του εξηγήσει ότι οι δηλώσεις του προκάλεσαν πανικό στην ομάδα.

Από εκεί και πέρα η συζήτηση πήρε φωτιά. " Εγώ δεν τα είπα αυτά ποτέ. Δεν έκανα δήλωση για κάτι τέτοιο. Ζητώ συγνώμη αν σας προσέλαβα. Δεν είπα ποτέ τέτοια πράγματα. Ήταν μια χαλαρή και οφ δι ρέκορντ συζήτηση. Δεν ήταν δημόσιες τοποθετήσεις μου. Ξέρετε πως πάντα πρώτο μέλημα μου είναι η ενότητα", ήταν η απάντηση του Έβαλντ Λίνεν, ενώ ο διάλογος συνεχίστηκε.

" Με έχετε στοχοποιήσει από την αρχή. Με βάζατε να παίζω αριστερό μπακ. Δεν υπήρχα στην ομάδα και στις επιλογές σας", τόνισε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης, ενώ ο Κατίδης πρόσθεσε: " Με έχετε στοχοποιήσει. Ότι και να γίνει φταίω εγώ".

Από το στόχαστρο των παικτών δεν ξέφυγε ούτε ο Πήδουλάς για τον οποίο ακούστηκε:" Δεν έχεις καλή συμπεριφορά προς τους παίκτες.. Δεν έχει γίνει μια και δύο φορές, έχουμε πρόβλημα με τη συμπεριφορά σου".

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Γιάγκο, ο οποίος είπε στον Έβαλντ Λίνεν: " Με είχες καλέσει στο γραφείο σου πριν από λίγες ημέρες, ήταν δύο άτομα μέσα και βγήκαν όλα στις εφημερίδες. Μην τα ρίχνεις όλα στους δημοσιογράφους", ενώ ο Μιχάλης Παυλής ανέφερε: " Από εκεί που βοηθούσα την ομάδα ξαφνικά εξαφανίστηκα. Η συμπεριφορά σου δεν είναι καλή απέναντι μου".

Καταλήγοντας το λόγο πήρε ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που θέλησε να δώσει ένα τέλος στο θέμα λέγοντας: " Κόουτς ας έχεις κάνει τέτοιες δηλώσεις είναι λάθος σου γιατί εξέθεσες παίκτες. Ακόμα και αν ήταν συζήτηση οφ δι ρέκορντ, δεν είναι δυνατόν να βγαίνει προς τα έξω πως έχουμε τέτοιες σχέσεις μεταξύ μας. Ας τα αφήσουμε αυτά τώρα. Να κοιτάξουμε το ντέρμπι. Λέμε συνέχεια πως πρέπει να βάζουμε την ομάδα πάνω από τους εαυτούς μας. Ας το κάνουμε αυτό. Μόνο εμείς βγαίνουμε χαμένοι όσο υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις".

Απλός διάλογος Μητρόπουλου - Κολιάδη

Επίσης ανάμεσα στον Κολιάδη και στον Μητρόπουλο υπήρξε διάλογος με τους δύο άνδρες να μην δίνουν συνέχεια λόγω και του γενικού κλίματος, ολοκληρώνοντας ήρεμα την κουβέντα τους. Και όλα αυτά πριν από το κρίσιμο ντέρμπι με τον ΠΑΟ…

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ