ΑΕΚ

Άνθρακες ο θησαυρός των 2 εκατ. ευρώ

Άνθρακες ο θησαυρός των 2 εκατ. ευρώ
INTIME SPORTS

Εις μάτην περίμεναν οι διοικούντες την ΠΑΕ ΑΕΚ ως τις 2 το μεσημέρι τον αριθμό του "swift" που θα επιβεβαίωνε την κατάθεση των 2 εκατ. ευρώ σε γερμανικό τραπεζικό λογαριασμό προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή η μεταφορά και εκταμίευση του συγκεκριμένου ποσού. Η υπόθεση "μπάζει" από παντού…

Ούτε σήμερα (τουλάχιστον όχι ως τις 14.00) έλαβαν στην ΑΕΚ τη βεβαίωση που περίμεναν για τα 2 εκατ. ευρώ τα οποία θα σώσουν προσωρινά την παρτίδα των πληρωμών εκείνων που είναι απαιτητές από την UEFA, ώστε να αποφευχθεί ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Ένωσης.

Το περίφημο "Swift" δεν έχει αποσταλεί (αλλά και τι να περιμένουν πια οι υποτιθέμενοι ενδιαφερόμενοι;), άρα κατά συνέπεια δεν έχει γίνει η κατάθεση των χρημάτων στην οποία προσδοκούσαν οι διοικούντες την Ένωση από τον φερόμενο ως ενδιαφερόμενο επενδυτή ο οποίος μπροστά του έχει δύο δικηγόρους και έναν ενδιάμεσο (όπως αποκάλυψε και επιμένει σε αυτό το Sport24.gr) τον Χ. Ξενιάδη. Παρά το γεγονός πως τρα χρήματα δεν ήρθαν την Πέμπτη όπως αναμενόταν από την ΠΑΕ υπάρχει αισιοδοξία πως το "swift" θα έρθει Παρασκευή.

Τι συνεπάγεται αυτό; Ότι στην ΑΕΚ ίσως αποφασίσουν θα περιμένουν και την αυριανή ημέρα καθώς οι εκπρόσωποι του (φερόμενου ως) επενδυτικού ομίλου που (υποτίθεται ότι) ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της κιτρινόμαυρης εταιρείας ενδέχεται να ζητήσει ακόμα μία προθεσμία για λόγους που ακόμα δεν έχουν αποσαφηνιστεί

Υπάρχουν πάντως και ενστάσεις για απόφαση να δοθεί παράταση, με πιο πιεστική όλων αυτή του δικηγόρου της υπόθεσης Ψωμιάδη και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Χάρη Οικονομόπουλου ο οποίος επιθυμούσε να την έκδοση ανακοίνωσης μέσω της οποίας η ΠΑΕ θα αποσυρόταν από τη διαδικασία διαπραγμάτευσης.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ