ΑΕΚ

Ανοίγει δεύτερο κύκλο επαφών με προπονητές

Ανοίγει δεύτερο κύκλο επαφών με προπονητές
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Στο δεύτερο και καθοριστικό κύκλο συζητήσεων μπαίνει η ΑΕΚ με υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία της. To Sport24. gr έχει το ρεπορτάζ.

Θεωρητικά εκείνο που θα έπρεπε, ειδικά σήμερα, να ενδιαφέρει σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι η πρεμιέρα των πλέι οφ απέναντι στον ΠΑΟΚ. Στην πράξη όμως, πλέον αυτό που έχει αρχίσει να «καίει» την Ένωση είναι το θέμα του νέου προπονητή. Είναι ξεκάθαρο πως στην ΑΕΚ δεν θέλουν επουδενί να τους βρει ο Ιούνης ακόμα στην διαδικασία αναζήτησης νέου τεχνικού. Και πλέον δεν μπορούν να περιμένουν καν την εξέλιξη του τελικού του κυπέλλου.

Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr, στη σύσκεψη κορυφής που έγινε στην ΑΕΚ, μετά τον πρώτο κύκλο επαφών που έγινε με υποψήφιους προπονητές, προκρίθηκε μια τριάδα ονομάτων. Χωρίς ωστόσο να αποκλειστούν εντελώς κάποιες άλλες περιπτώσεις τεχνικών.

Για τον έναν εκ της τριάδας, τον Πάκο Χέμεθ, το τοπίο θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό σήμερα (11/5). Ο τεχνικός της Σοσιεδάδ έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία πιθανότατα θα μιλήσει για το μέλλον του. Δεν είναι βέβαιο πως θα αποκαλύψει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά θα δώσει ένα στίγμα. Και με βάση το στίγμα αυτό, στην ΑΕΚ θα κινηθούν ανάλογο.

Στόχος των «κιτρινόμαυρων», είναι έτσι κι αλλιώς να ανοίξουν άμεσα έναν δεύτερο και καθοριστικό ως προς την τελική συμφωνία, κύκλο επαφών. Τόσο με τον Πάκο Χέμεθ, αν υπάρξει πρόσφορο έδαφος, όσο και με τον Μάρτιν Αρουαμπαρένα και τον Φιλίπ Μοντανιέ. Μάλιστα δεν αποκλείεται, οι επαφές αυτές να γίνουν ακόμα και επί αθηναϊκού εδάφους. Με στόχο μέσα στις επόμενες δέκα μέρες, να κλείσει το θέμα προπονητή. Χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί κάποια έκπληξη, ως προς το όνομα.

Άλλωστε οι Γάλλοι προχθές (9/5) έβαλαν στο παιχνίδι τον Μίτσελ και οι Χιλιανοί χθες (10/) τον Χόρχε Σαμπάολι. Ούτε οι Γάλλοι, ούτε οι Χιλιανοί το έβγαλαν από το μυαλό τους. Υπάρχουν και τα δυο ονόματα στο μπλοκάκι της ΑΕΚ, αλλά για διαφορετικούς λόγους, δεν βρίσκονται ψηλά. Όπως άλλωστε και άλλες περιπτώσεις, που επίσης η ΑΕΚ έχει «τσεκάρει», αλλά έχει αφήσει στην άκρη.

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ