ΑΕΚ

Ανέστης: "Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη"

Ανέστης: "Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ, Γιάννης Ανέστης, μίλησε στη NOVA για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και έδωσε σύνθημα νίκης για την "Ένωση". Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ο Γιάννης Ανέστης μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και τόνισε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δώσουν το 100% για να πάρει τους τρεις βαθμούς η "Ένωση" και να μείνει στο κυνήγι της πρώτης θέσης στα playoffs.

"Θα ξεκουραστούμε αυτές τις δύο μέρες και την Πέμπτη θα μπούμε δυνατά από την αρχή, θα παίξουμε με πάθος όπως κάναμε με τον Ολυμπιακό και τον Πανιώνιο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και όλα θα πάνε καλά και θα νικήσουμε στο παιχνίδι.

Μας κάνει αισιόδοξους ότι μέχρι στιγμής έχουμε κερδίσει όλα τα ντέρμπι στην έδρα μας, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά μόνο αυτό της Πέμπτης. Θα προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να νικήσουμε", είπε αρχικά στη NOVA, ενώ για την δική του απόδοση τελευταία απάντησε:

"Δεν θα έλεγα ότι δίνω απαντήσεις. Δουλεύω καθημερινά στην προπόνηση και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ώστε όποτε με χρειάζεται η ομάδα, όπως και τώρα, να τη βοηθάω να πετυχαίνει τους στόχους της".

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ