ΑΕΚ

Αναμονή στην ΑΕΚ μέχρι την έφεση

Αναμονή στην ΑΕΚ μέχρι την έφεση
Δημητρέλος, Μπόβαλης INTIME SPORTS

Με δεδομένη την αρνητική απόφαση της ΕΠΟ για την αδειοδότηση, στην ΠΑΕ ΑΕΚ, περιμένουν να καταθέσουν έφεση στο τέλος της διορίας, προκειμένου να κερδίσουν χρόνο μπορεί. Δύσκολα να υπάρξει εξέλιξη στα οικονομικά μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μετά την αρνητική απόφαση της ΕΠΟ την Τρίτη, η διοίκηση της ΑΕΚ είχε πενθήμερη διορία προκειμένου να καταθέσει έφεση και να εξεταστεί ξανά ο φάκελος. Η διορία τελειώνει την Δευτέρα, με τον Ανδρέα Δημητρέλο να καταθέτει την έφεση, προκειμένου να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Βέβαια η εκδίκαση θα γίνει την αμέσως επόμενη μέρα (Τρίτη 29/5), αλλά έστω και επιπλέον 24 ώρες, μπορεί να βοηθήσουν στην προσπάθεια της διοίκησης για να βρει χρήματα. Πάντως, ο πρόεδρος της Ένωσης, προσπαθεί να μεταφέρει την ημέρα της εκδίκασης, με τις πρώτες προσπάθειες να πέφτουν στο κενό.

Τα χρήματα που ψάχνει

Προκειμένου η έκθεση της ΕΠΟ να μην είναι αρνητική προς την UEFA, η ΑΕΚ χρειάζεται τουλάχιστον 2,5 εκ. προκειμένου να πληρωθούν ορισμένες ληξιπρόθεσμες οφειλές και να κερδίσουν παράταση μέχρι και τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο θεωρείται δύσκολο να υπάρξει κάποια εξέλιξη στα οικονομικά και οι προσπάθειες της διοίκησης να μπούνε ξανά σε... λειτουργία από το πρωί της Δευτέρας.

Το μόνο σίγουρο είναι, πως όλο βάρος της ευθύνης για αυτή την κατάσταση, πέφτει στους μεγαλομετόχους Νοτιά και Supporters αλλά και στο μέλος της συγκεκριμένης εταιρείας, τον κ. Παππά. Άλλωστε, τα τελευταία οικονομικά προβλήματα με το 44 και την εφορία, προέρχονται από τις αποφάσεις του πρώην προέδρου Σταύρου Αδαμίδη, επιλογής Παππά!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ