ΑΕΚ

Ανάλυση του Ηρακλή με βίντεο από Κετσπάγια

Ανάλυση του Ηρακλή με βίντεο από Κετσπάγια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για δεύτερη φορά μέσα στην εβδομάδα, οι παίκτες της ΑΕΚ είδαν βίντεο. Αυτή τη φορά ο Τιμούρ Κετσπάγια τους ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού του Ηρακλή στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Το αγωνιστικό πλάνο του Τιμούρ Κετσπάγια, ως προς το σχήμα, έχει "κλειδώσει" ήδη από την Πέμπτη (22/9). Άλλωστε σταθερά ο τεχνικός της ΑΕΚ δοκιμάζει την ίδια ενδεκάδα σ' όλα τα οικογενειακά διπλά.

Εκείνο που έβαλε ο Κετσπάγια στη σημερινή (25/9) τελευταία προπόνηση πριν από το ματς με τον Ηρακλή, είναι την θεωρία για τον τρόπο παιχνιδιού της ΑΕΚ. Θεωρία προσαρμοσμένη, πάνω στον τρόπο παιχνιδιού του αντιπάλου.

Γι αυτό και ο Κετσπάγια έδειξε στους παίκτες του βίντεο με το ματς του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα. Και αναλύοντας τον τρόπο που παίζει ο αντίπαλος, έδινε ο τεχνικός της ΑΕΚ και οδηγίες στους παίκτες του. Γενικώς ο Κετσπάγια χρησιμοποιεί πολύ το βίντεο στη δουλειά που κάνει.

Ήδη άλλωστε, οι παίκτες του είχαν δει μέσα στην εβδομάδα, το ματς που έπαιξαν απέναντι στην Βέροια και τα λάθη τα οποία έκαναν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ