ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε ο Δέλλας

Ανακοινώθηκε ο Δέλλας
INTIME SPORTS

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση του Τραϊανού Δέλλα για ακόμα ένα χρόνο. Σήμερα ξεκίνησαν τα εργομετρικά, με τους παίκτες να επιστρέφουν από τις διακοπές τους.

Το τυπικό μέρος ολοκλήρωσε η ΠΑΕ ΑΕΚ καθώς ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Κολοσσού για ακόμα ένα χρόνο. Φυσικά η συμφωνία είχε επιτευχθεί εδώ και ένα μήνα περίπου, αλλά η ολοκλήρωση της θα γινόταν με την επιστροφή του Τράι για την έναρξη της προετοιμασίας.

Ο Τραϊανός Δέλλας αποτέλεσε τον MVP της ΑΕΚ για την σεζόν που μας πέρασε και ο Μανόλο Χιμένεθ τον ήθελε μαζί με τον Λυμπερόπουλο για την επόμενη χρονιά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Τραϊανό Δέλλα έως τις 30/6/2012".

Ξεκίνησαν τα εργομετρικά

Διακοπές τέλος για τους παίκτες της ΑΕΚ καθώς από σήμερα ξεκίνησαν οι εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ από τους παίκτες της Ένωσης, ξεκίνησε το πρόγραμμα εξετάσεων, ενώ το απόγευμα και αύριο το πρωί θα περάσουν ακόμα δύο γκρουπ παικτών όπου θα ολοκληρωθούν τα τεστ.

Ανάμεσα στους παίκτες, ήταν και ο νεαρός Πολ Κατσέτης από την Αυστραλία, που παρότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, λογίζεται ως παίκτης του δικεφάλου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ