ΑΕΚ

Αλμέιδα για Κουαρέσμα: "Θα το σκεφτεί να έρθει στην ΑΕΚ"

Αλμέιδα για Κουαρέσμα: "Θα το σκεφτεί να έρθει στην ΑΕΚ"
Αλμέιδα ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ούγκο Αλμέιδα απάντησε σε σχόλια κάτω από την φωτογραφία με τον Ρικάρντο Κουαρέσμα που ανέβασε στο Facebook. Τι είπε σε φίλο της ΑΕΚ που του ζήτησε να... πείσει τον συμπατριώτη του να έρθει στην Ένωση και τι απάντησε για τον τραυματισμό του.

Ο Ούγκο Αλμέιδα συνάντησε τον Ρικάρντο Κουαρέσμα στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Μπεσίκτας και από κάτω έγιναν πολλά σχόλια, ακόμα και από οπαδούς της Ένωσης. Άλλος ασχολήθηκε με τους τραυματισμούς του, άλλος του ζήτησε να... πείσει τον συμπατριώτη του να αφήσει την τουρκική ομάδα και να έρθει στην Ελλάδα για τον "Δικέφαλο".

Στον φίλο που του είπε πως ασχολείται πολύ με τα social media, τραυματίζεται κάθε 5 λεπτά που παίζει, αν και τον θαυμάζει ποδοσφαιρικά, απάντησε: "Φίλε μου, να είσαι σίγουρος ότι κανένας δεν είναι πιο απογοητρευμένος από μένα. Δουλεύω πολύ για να είμαι έτοιμος και να βοηθήσω την ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί είναι μέρος αυτής της δουλειάς. Μου αρέσει να διαβάζω ανόητα σχόλια στα media, επίσης είναι κομμάτι της δουλειάς μου και το δέχομαι.

Θα ήταν εύκολο να κρυφτώ πίσω από τις δύσκολες στιγμές και να μην ποστάρω φωτογραφίες η να λέω στους φίλους της ΑΕΚ πώς αισθάνομαι ή σκέφτομαι, όμως δεν κρύβομαι. Αυτά είναι για τους λούζερς. Και η ΑΕΚ χρειάζεται να νικάει. Έχω το συναίσθημα ότι θα πανηγυρίσουμε σύντομα μαζί...".

Αλμέιδα για Κουαρέσμα: "Θα το σκεφτεί να έρθει στην ΑΕΚ"

Όταν κάποιος του είπε να φέρει τον Κουαρέσμα στην ΑΕΚ, απάντησε με εμφανή δόση χιούμορ: "Του είπα να έρθει και ότι θα είναι ευπρόσδεκτος. Θα το σκεφτεί...".

Αλμέιδα για Κουαρέσμα: "Θα το σκεφτεί να έρθει στην ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ